Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Προπόνηση και γεύμα στο Δημαρχείο της Cluj-Napoca

Προπόνηση και γεύμα στο Δημαρχείο της Cluj-Napoca

pao roumania

Στη Ρουμάνια και συγκεκριμένα στην πόλη Cluj-Napoca βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (22/9) η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προκειμένου σήμερα το απόγευμα (23/9, 19.00) να αντιμετωπίσει την U-Banca Transilvania Cluj, σε φιλική αναμέτρηση. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Facebook (https://www.facebook.com/paobcgr).

Σήμερα το πρωί οι “πράσινοι” πήγαν για προπόνηση στο βοηθητικό κλειστό της “Sala Polivalenta”, όπου τους επισκέφτηκαν παιδιά των Ακαδημιών της UBT Cluj αλλά και παιδιά μιας Ακαδημίας η οποία έχει συνεργασία με τον Παναθηναϊκό ΑΟ στη Ρουμάνια και λαμβάνει την τεχνογνωσία του.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος της πόλης, Εμίλ Μποκ παρέθεσε γεύμα στις δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν το απόγευμα. Κατά την υποδοχή της αποστολής του “τριφυλλιού” στο Δημαρχειο, ο κ. Μποκ τόνισε πως η επίσκεψη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για την πόλη, όσο και για ολόκληρη τη χώρα, αφού, όπως είπε: “πρόκειται για την μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ της Ευρώπης με έξι ευρωπαϊκά τρόπαια και η σπουδαιότερη που βρέθηκε ποτέ στη Ρουμανία. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνετε”.

Από πλευράς Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο Μάνος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο αλλά και τους ιθύνοντες της U-Banca Transilvania Cluj για την θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ παρέδωσαν στον Δήμαρχο της Cluj-Napoca μια εμφάνιση με τις υπογραφές όλων των παικτών και εκείνος από την πλευρά του τους βράβευσε με ένα αναμνηστικό κύπελλο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…