Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Πανιώνιος: Επιστρέφει ο Αλευρογιάννης!

Πανιώνιος: Επιστρέφει ο Αλευρογιάννης!

alevrogiannis panionios2

Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Ο Πανιώνιος βρέθηκε σε αδιέξοδο τις τελευταίες ημέρες μετά το “ναυάγιο” με τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, αλλά όπως φαίνεται βρέθηκε η λύση. Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Αλευρογιάννης αποφάσισε στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ομάδας της Νέας Σμύρνης να επιστρέψει και να “τρέξει” την ομάδα και τη νέα σεζόν.

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης ύστερα από την κόντρα που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα και να δώσει τις μετοχές του. Ο γνωστός γιατρός είχε συμφωνήσει με τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, αλλά ο τελευταίος τελικά αποφάσισε να μην προχωρήσει στην απόκτηση των μετοχών του Πανιωνίου και η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρέθηκε “κρεμασμένη”.

Σήμερα, η ΚΑΕ Πανιώνιος έκανε Γενική Συνέλευση για να βρεθεί μία λύση. Το μοναδικό βιώσιμο σενάριο ήταν ο Σταύρος Αλευρογιάννης να επιστρέψει στην ομάδα, κάτι που τελικά θα πραγματοποιηθεί. Ο Σταύρος Αλευρογιάννης πείστηκε στη Γ.Σ. κι έπεισε και τελικά θα παραμείνει στην ομάδα και θα τρέξει από εδώ και πέρα όλες τις εξελίξεις της ομάδας της Νέας Σμύρνης!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…