Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Πανιώνια… ενότητα

Πανιώνια… ενότητα

alevrogiannis sakellariou

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που ο κ. Σταύρος Αλευρογιάννης είχε ανοίξει την καρδιά του στον εκλεκτό συνάδελφο Στέφανο Σύριγγα. Στη συνέντευξή του είχε αναφερθεί -μεταξύ άλλων- και στην αντίδρασή του, τη στιγμή που ο Πανιώνιος εξασφάλισε (σε πείσμα… όλων, ακόμα και της λογικής, καθώς κανείς δεν πίστευε στο σενάριο που η ίδια η ζωή έφτιαξε) την παραμονή του στην Α1 κατηγορία.

«… Το δάκτυλο μέσα στη συγκινησιακή μου φόρτιση απευθύνονταν σε 4 συγκεκριμένα άτομα και το ξέρουν οι ίδιοι. Τον κύριο Ζαγορίτη, τον κύριο, Ταχιάτη, τον κύριο Παππά Ι., και τον κύριο Jason Statham., οι οποίοι όλη τη χρονιά που πέρασε έδειξαν απέναντί μου και απέναντι στην οικογένειά μου ένα απίθανο μένος, έβγαλαν συντονισμένη κακία και ζήτησαν τη σταύρωσή μου στην πλατεία της Ν. Σμύρνης, με την πτώση της ομάδας στην Α2, που δεν τους βγήκε».

Έναν μήνα μετά η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Αρκεί μόνο να σημειώσετε πως ένας εκ των τεσσάρων που «έβγαλαν συντονισμένη κακία και ζήτησαν τη σταύρωση» του κ. Αλευρογιάννη, είναι πλέον μέλος της διοικούσας επιτροπής. Οι κ. Βασιλειάδης, Γονίδης, Παππάς και Κατσιγιάννης θα είναι στο πλευρό του διοικητικού ηγέτη των «κυανέρυθρων», προκειμένου να οδηγήσουν τον σύλλογο σε άλλα μονοπάτια.

Φαίνεται πως δόθηκαν (και καλώς έγινε) οι αμοιβαίες εξηγήσεις και πλέον το κλίμα έχει αλλάξει. Η… Πανιώνια ενότητα είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για να προσδώσει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης το στοιχείο που έλειψε την προηγούμενη σεζόν. Μένει να άρουν κι οι «Πάνθηρες» την απόφαση για αποχή από τους αγώνες, ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουν, με τον κ. Αλευρογιάννη να απολαμβάνει πλέον την εκτίμηση όλων, δίχως… διαδικτυακούς εχθρούς.

Μια από τις πρώτες κινήσεις της Διοικούσας Επιτροπής (αναμένεται κι η σχετική ανακοίνωσή, μέχρι τότε όσα αναφέρουμε είναι ρεπορτάζ) ήταν η αποστολή επιστολής προς την εταιρία «Βίκος», προκειμένου να αλλάξουν γνώμη οι ιθύνοντες και να συνεχίσουν να χορηγούν την ομάδα μπάσκετ. Άλλωστε, πλέον δεν υπάρχει η αντιπαλότητα, που οδήγησε την εταιρία στην αποχώρηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …