Κεντρική Basket League Κύμη Ο νέος συμπαίκτης της Κύμης

Ο νέος συμπαίκτης της Κύμης

kymi oiakas

Κύμη συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας χρονιάς και παράλληλα ανακοίνωσε έναν νέο “συμπαίκτη”. Συγκεκριμένα, στο πλευρό της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη θα είναι η εταιρία myKTEO του ομίλου επιχειρήσεων Μ.Γ. Θαλάσση.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία myKTEO του ομίλου επιχειρήσεων Μ.Γ. Θαλάσση, η οποία θα είναι Επίσημος Χορηγός της ομάδας μας την σεζόν 2018/19.

Μια ομάδα που βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ οφείλει να έχει την στήριξη συνεργατών του ιδίου υψηλού επιπέδου. Έχοντας αυτό ως γνώμονα, η ΚΑΕ Κύμης προχώρησε στην συμφωνία με την myKTEO του ομίλου επιχειρήσεων Μ.Γ. Θαλάσση, μια εταιρία με τεχνογνωσία 12 ετών στις υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων και με 8 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η δραστηριότητα της εταιρίας ξεκινά το 2004 από τον Μιχάλη Θαλάσση, ο οποίος διαθέτει εμπειρία 35 ετών στον χώρο των οχημάτων, ενώ από το 2006 λειτουργεί προσφέροντας υπηρεσίες ΙΚΤΕΟ στην περιοχή Γλύφα Χαλκίδας. Η εγκατάσταση αυτή έχει την υλικοτεχνική υποδομή, με τις αυτόματες γραμμές τεχνικού ελέγχου που διαθέτει, να εκτελεί ελέγχους σε κάθε κατηγορίας όχημα.

Ευχαριστούμε θερμά το «myKTEO Μ.Γ.Θαλάσσης» για την έμπρακτη αρωγή στην προσπάθεια που καταβάλλει η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης για να καθιερωθεί στην Basket League και να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο την ανάπτυξη του Ευβοϊκού αθλητισμού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…