Κεντρική Διεθνή Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια 76-79

Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια 76-79

barca baskonia

Την πρόκριση στον τελικό του ισπανικού σούπερ καπ πανηγύρισε η Μπασκόνια. Οι Βάσκοι επικράτησαν της Μπαρτσελόνα με 79-76 στον πρώτο ημιτελικό και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Ομπραντόιρο – Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπασκόνια ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 20 πόντους (40-60) στο 25′, ωστόσο οι Καταλανοί έκαναν την αντεπίθεση τους, πλησίασαν στον πόντο (72-73), αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, με τον Κούριτς να αστοχεί στο τρίποντο της ισοφάρισης στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γκαρίνο με 16 πόντους, με τους ψηλούς των Βάσκων, Βόιγκτμαν και Πουαρίε να κάνουν καλή δουλειά κάτω από τα καλάθια. Ο πρώτος μέτρησε 5 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ ο δεύτερος 10 πόντους κι 8 ριμπάουντ.

Από πλευράς ηττημένων, ξεχώρισε ο Κούριτς με 16 πόντους. Ο Κλαβέρ πρόσθεσε 13 πόντους, ενώ ο Πάνγκος είχε 10 πόντους κι 8 ασίστ. Στα “ρηχά” έμεινε ο Σίνγκλετον με 6 πόντους και 3 ριμπάουντ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…