Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Η σπουδαία κίνηση του Περιστερίου

Η σπουδαία κίνηση του Περιστερίου

peristeri

Το Περιστέρι προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση. Η ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε ότι το σαββατιάτικο φιλικό με τον Ήφαιστο  θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να πάει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται στο ποδοσφαιρικό φιλικό του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής.

Ακόμα, το Περιστέρι θα διαθέσει τα έσοδα του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ (27/9) για τον ίδιο σκοπό.

Αναλυτικά:

“Ο Γ.Σ. Περιστερίου, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, έλαβε την απόφαση ο σαββατιάτικος (8/9, 18:00) φιλικός αγώνας με τον Ήφαιστο Λήμνου στο ΚΓ. “Ανδρέας Παπανδρέου” να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ώστε ο κόσμος του Περιστερίου να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο, τη φιλική αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό (8/9, 19:00) που πραγματοποιείται για Ιερό Σκοπό!

Σε συνεργασία με τον σύνδεσμο φιλάθλων «Fentagin 1980», τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής και στην ενίσχυση φιλάθλου της ομάδας μας που η πυρκαγιά κατέστρεψε την πρώτη κατοικία του! Καλούμε όλο τον κόσμο του Περιστερίου να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια!

Παράλληλα, ο Γ.Σ. Περιστερίου αποφάσισε τα έσοδα της εντός έδρας φιλικής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (27/9), που θα είναι και ο πρώτος «ανοικτός» για τον κόσμο μας, να διατεθούν για τον ίδιο ακριβώς σκοπό και ευχαριστούμε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την άμεση ανταπόκριση. Κατόπιν τούτου, όσες φιλικές αναμετρήσεις δώσει η ομάδα μας έως τότε, θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία των φιλάθλων, με την ελπίδα στο ματς με τον «δικέφαλο» το Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» να είναι κατάμεστο.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τόσο τον σύνδεσμο φιλάθλων «Fentagin 1980», όσο και τον Ατρόμητο για την πρωτοβουλία και να ευχηθούμε από καρδιάς, το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το ματς του Σαββάτου να είναι το μέγιστο δυνατό.

Το ραντεβού μας είναι διπλό: Πρώτα το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και εν συνεχεία στις 27/9 στο «Ανδρέας Παπανδρέου»!

Θα είμαστε όλοι εκεί!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …