Κεντρική Basket League Κύμη Η Κύμη “κινείται” με Avance

Η Κύμη “κινείται” με Avance

kymi avance

Νέο συμπαίκτη ενόψει της νέας χρονιάς απέκτησε η Κύμη, καθώς στο πλευρό της θα βρίσκεται η εταιρία Avance Rent A Car. Η εταιρία θα προσφέρει στους ξένους παίκτης της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη αυτοκίνητα για να μετακινούνται και με άνεση και ασφάλεια.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με την «Avance Rent A Car», η οποία την σεζόν 2018/19 θα αποτελεί Επίσημο Χορηγό του Συλλόγου μας. Στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος της ΚΑΕ με την «Avance Rent A Car» οι ξένοι παίκτες της ομάδας μας θα μετακινούνται με άνεση και ασφάλεια με αυτοκίνητα της εταιρείας.

Η «Avance Rent A Car» ιδρύθηκε το 1992 και όλα τα χρόνια της λειτουργίας της φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, τις οποίες συνεχώς βελτιώνει και ανανεώνει. Άλλωστε, διαθέτει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα και στην Κύπρο και παρουσία σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια, ενώ η πολύ μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων οχημάτων και οι υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών! Τα πολλαπλά οφέλη του προγράμματος εταιρικών πελατών της Avance, στις χαμηλότερες τιμές και με αποκλειστική εξυπηρέτηση, θα καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες της επιχείρησης σας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…