Κεντρική Γ' Εθνική Τσάμης: “Επέστρεψα σπίτι μου” (pic)

Τσάμης: “Επέστρεψα σπίτι μου” (pic)

Σε μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Αχαγιά ’82, καθώς τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδας θα φορέσει ο Άγγελος Τσάμης. Ο 37χρονος έκανε σχετική ανάρτηση, στην οποία ανέβασε φωτογραφία από όταν ήταν 17 χρονών και φόραγε τη φανέλα της ομάδας και έγραψε χαρακτηριστικά ότι επέστρεψε σπίτι του.

Αναλυτικά:

“Και φτάνουμε εδώ…. Ήμουν στα 17 και γίνομαι 37 !!! Τελευταία “βόλτα” ως επαγγελματίας αθλητής με την ομάδα που ξεκίνησα,με την ομάδα που έκανα όλα μου τα όνειρα ότι θα φτάσω ψηλά , σε αυτό εδώ το γήπεδο με τον τσίγκο και τους σιδερένιους πάγκους κολλημένους στον τοίχο … Γυρίζω εκεί που με ήθελαν περισσότερο απ’ όλους τα τελευταία χρόνια , εκεί που ηρεμώ , εκεί που είναι το σπίτι μου !!!

Δεν θα αλλάξω κάτι από τις συνήθειες μου ως επαγγελματίας αθλητής,εξάλλου τώρα έχω μεγαλύτερη ευθύνη προς σε ολους αυτούς που με έφεραν πίσω και επίσης θέλω να προσφέρω ακόμα περισσότερο και στην ομάδα και στην κοινωνία της Κάτω Αχαίας … Όπως και να έχει ,ο κύκλος έτσι άνοιξε και έτσι θα κλείσει απλά, θέλω να πιστεύω ότι θα κρατήσει λίγο παραπάνω … Γυρίζω σπίτι μου και εύχομαι τα επόμενα χρόνια η ομάδα να πάει ακόμα πιο ψηλά πάντα μαζί με όλους Εσάς … Μια πόλη, Μια ομάδα..
Οσο πιο ψηλά γίνεται..”.

Και φτάνουμε εδώ…. Ήμουν στα 17 και γίνομαι 37 !!! Τελευταία “βόλτα” ως επαγγελματίας αθλητής με την ομάδα που ξεκίνησα,με την ομάδα που έκανα όλα μου τα όνειρα ότι θα φτάσω ψηλά , σε αυτό εδώ το γήπεδο με τον τσίγκο και τους σιδερένιους πάγκους κολλημένους στον τοίχο … Γυρίζω εκεί που με ήθελαν περισσότερο απ’ όλους τα τελευταία χρόνια , εκεί που ηρεμώ , εκεί που είναι το σπίτι μου !!! Δεν θα αλλάξω κάτι από τις συνήθειες μου ως επαγγελματίας αθλητής,εξάλλου τώρα έχω μεγαλύτερη ευθύνη προς σε ολους αυτούς που με έφεραν πίσω και επίσης θέλω να προσφέρω ακόμα περισσότερο και στην ομάδα και στην κοινωνία της Κάτω Αχαίας … Όπως και να έχει ,ο κύκλος έτσι άνοιξε και έτσι θα κλείσει απλά, θέλω να πιστεύω ότι θα κρατήσει λίγο παραπάνω … Γυρίζω σπίτι μου και εύχομαι τα επόμενα χρόνια η ομάδα να πάει ακόμα πιο ψηλά πάντα μαζί με όλους Εσάς … Μια πόλη, Μια ομάδα.. Οσο πιο ψηλά γίνεται..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη αقᗴŁ тᗩᔕ ♛ (@angelos_tsamis) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Επίσημο: Επανεκκινεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός

Από εχθές ενημερώσαμε ότι στην σημερινή της συνεδρίαση η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα συζ…