Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Τέλος ο Σκουρτόπουλος! “Έχουν αθετηθεί όλα τα συμφωνηθέντα”

Τέλος ο Σκουρτόπουλος! “Έχουν αθετηθεί όλα τα συμφωνηθέντα”

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, έπειτα από την αποχώρηση του Σταύρου Αλευρογιάννη και την έλευση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου.

Η νέα διοίκηση θα ξαναχτίσει την ομάδα από την αρχή με δικές της επιλογές, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει ότι εδώ και δέκα μέρες “έχουν αθετηθεί όλα τα συμφωνηθέντα, περί έναρξης προετοιμασίας, έλευσης παικτών και γενικά λειτουργίας της ομάδας”.

Η δήλωσή του:

“Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, που ανακοινώθηκαν επίσημα, αναφορικά με την αποχώρηση της διοίκησης Σταύρου Αλευρογιάννη από την ηγεσία της ΚΑΕ Πανιώνιος και την μεταβίβαση αυτής, εγώ και οι συνεργάτες μου κατανοούμε ότι δεν υπάρχει λόγος συνέχισης της παραμονής μας, αφού ήδη εδώ και δέκα ημέρες έχουν αθετηθεί όλα τα συμφωνηθέντα, περί έναρξης προετοιμασίας, έλευσης παικτών και γενικά λειτουργίας της ομάδας.

Βρισκόμαστε σε επαφή με την οικογένεια Αλευρογιάννη, προσδοκώντας ότι θα διευθετηθούν στο φιλικό πνεύμα συνεργασίας που είχαμε αποκτήσει μεταξύ μας, οι ουσιαστικές λεπτομέρειες της λύσης της επαγγελματικής μας συμφωνίας, η οποίας είχε ανακοινωθεί επίσημα και σε συνέντευξη Τύπου και μέσω έγγραφων ανακοινώσεων.

Οι νέοι ιδιοκτήτες επιθυμούν να λειτουργήσουν με βάσης τις δικές τους επιλογές κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή τύχη στο ιστορικό σωματείο του Πανιώνιου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: O Ερασιτέχνης έριξε άκυρο στον Μαργέτη

Ένας άνθρωπος που ακούγεται αρκετά ότι θέλει να αναλάβει το τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου εί…