Κεντρική Basket League Ήφαιστος Λήμνου “Όλοι μαζί για το καλύτερο του Ηφαίστου”

“Όλοι μαζί για το καλύτερο του Ηφαίστου”

Σπύρος Μούρτος και Σωτήρης Μανωλόπουλος θα είναι οι δύο αρχηγοί του Ήφαιστου Λήμνου τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι δύο αρχηγοί μίλησαν στην ιστοσελίδα της ομάδας για τα νέα τους καθήκοντα και τόνισε ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουν για το καλύτερο του Ήφαιστου.

Αναλυτικά:

Πώς νιώθετε ως οι πρώτοι αρχηγοί του Ηφαίστου Λήμνου;

Σπύρος Μούρτος: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και που είμαι αρχηγός της ομάδας μαζί με το Σωτήρη. Είναι μια προσπάθεια που γίνεται από το μηδέν και αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά ώστε να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στο νησί και ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε ο Ήφαιστος να καθιερωθεί στο χώρο του μπάσκετ”.

Σωτήρης Μανωλόπουλος: “Είναι χαρά και τιμή μας που μας επέλεξε τόσο ο προπονητής μας όσο και η διοίκηση ώστε να είμαστε οι πρώτοι αρχηγοί του Ηφαίστου Λήμνου και να εκπροσωπούμε την ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να στηρίξουμε το όραμα της οικογένειας Μπούμπουρα και εμείς στο μπασκετικό κομμάτι και όλοι οι υπόλοιποι που πλαισιώνουν την ομάδα. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι το νέο αυτό εγχείρημα για το νησί”.

Πώς πάει η έως τώρα προετοιμασία της ομάδας;

Σωτήρης Μανωλόπουλος: “Το καλό είναι ότι οι παίκτες ήρθαν στην ομάδα νωρίς. Πριν τρεις μέρες ήρθε και η τελευταία μας προσθήκη(Τζέρι Σμιθ). Είμαστε όλοι μαζί. Δουλεύουμε πολύ καλά. Δόξα τω Θεώ είμαστε όλοι υγιείς. Αν και η κούραση είναι μεγάλη, τα κομμάτια σιγά σιγά μπαίνουν και το σύνολο διαμορφώνεται κατάλληλα”.

Σπύρος Μούρτος: “Από τη στιγμή που είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε άλλες τόσες μέρες εδώ στο Καρπενήσι και εύχομαι όλα να πάνε καλά και να συνεχίσουμε να προπονούμαστε μ’ αυτόν το ρυθμό”.

Από την εμπειρία σας τόσα χρόνια στο χώρο του μπάσκετ πώς βλέπετε τη λειτουργία του Ηφαίστου σε όλα τα επίπεδα;

Σπύρος Μούρτος: “Είναι προφανές ότι γίνεται μία πολύ οργανωμένη προσπάθεια. Βρισκόμαστε σε μία ομάδα που δε μας λείπει τίποτα. Έτσι, δημιοργούνται οι ιδανικότερες συνθήκες ώστε να δουλεύουμε σωστά και να βελτιωνόμαστε συνεχώς”.

Σωτήρης Μανωλόπουλος: “Έχοντας εργαστεί σε αρκετές ομάδες θεωρώ ότι οι συνθήκες στον Ήφαιστο είναι εξαιρετικές. Μας παρέχονται, στο μέτρο του εφικτού, όλα όσα χρειαζόμαστε για την προετοιμασία μας. Όλοι όσοι πλαισιώνουν την ομάδα κάνουν τα πάντα ώστε οι παίκτες και οι προπονητές να είναι αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι χωρίς να τους απασχολούν άλλα θέματα”.

Τέλος, ως αρχηγοί του Ηφαίστου Λήμνου στείλτε ένα μήνυμα στον κόσμο του νησιού.

Σπύρος Μούρτος: “Εύχομαι ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθειά μας. Να αγκαλιάσει την ομάδα και τους παρακινούμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας που σύντομα θα βγουν προς κυκλοφορία για να τους έχουμε κοντά μας όλη τη σεζόν. Και όλοι μαζί, κόσμος και ομάδα, να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Σωτήρης Μανωλόπουλος: “Όλο αυτό το εγχείρημα έγινε από μία οικογένεια αποκλειστικά και μόνο για τους ανθρώπους της Λήμνου. Πιστεύω ότι και αυτοί από την πλευρά τους πρέπει να αγαπήσουν την ομάδα. Εμείς οι παίκτες τους χρειαζόμαστε στο γήπεδο γι’ αυτό θέλουμε οι φίλαθλοι να πάρουν τα εισιτήρια διαρκείας και να είναι σε κάθε παιχνίδι δίπλα μας. Έχουμε την πεποίθηση ότι ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι ο επιθυμητός και το γήπεδο θα είναι γεμάτο σε κάθε μας αναμέτρηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Basket League

Με γοργούς ρυθμούς οι ομάδες της Basket League προχωρούν τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέα…