Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Προσπάθησε για Λουκά…

Προσπάθησε για Λουκά…

loukas maurokefalidis lietuvos pieno

Έπαιζε σε νεαρή ηλικία στον ΠΑΟΚ, πάντα στον “Δικέφαλο” τον έχουν σε εκτίμηση ενώ το όνομά του έχει απασχολήσει και παλαιότερα. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ανέκαθεν αποτελεί ένα… ιδιαίτερο κεφάλαιο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μάλιστα πριν καιρό είχε γίνει σχετική κρούση από τους “ασπρόμαυρους”. Ο ΠΑΟΚ -όπως επιβεβαιώνεται από το στρατόπεδο του παίκτη- είχε προτείνει ένα ποσό πολύ πάνω από τα δεδομένα του (ήταν ένα ποσό που αποτελούσε οικονομική υπέρβαση για την ΚΑΕ) αλλά το θέμα δεν θα μπορούσε να “τρέξει” όταν ο Μαυροκεφαλίδης είχε υπερδιπλάσια πρόταση από σύλλογο της Ρωσίας.

Βέβαια αυτή την πρόταση από την Ρωσία, ο Λουκάς την απέρριψε για οικογενειακούς λόγους. Eχοντας πραγματοποιήσει, πάντως, πολύ καλές εμφανίσεις στην Λιέτουβος (στους Λιθουανούς είχε 12,5 πόντους μέσο όρο στο πρωτάθλημα και 14,9 πόντους ανά αγώνα στο Eurocup) ο Μαυροκεφαλίδης μπορεί να “εξαργυρώσει” την περσινή καλή του σεζόν παίρνοντας ένα υψηλό συμβόλαιο στο εξωτερικό. Αυτονόητο, επίσης, το ότι είναι πολύ “αλμυρός” για τον ΠΑΟΚ ο οποίος όμως είχε κάνει την προσπάθειά του για τον Ελληνα παίκτη και είχε μάθει τότε με ποια οικονομικά δεδομένα θα μπορούσε -μελλοντικά- να γίνει πιο “ζεστά” η συζήτηση για τον Λουκά που έχει υψηλό κασέ (λογικό αυτό καθώς πρόκειται για έναν καλαθοσφαιριστή με δεδομένη αγωνιστική ποιότητα).

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι σε αναζήτηση “κοντού”. Εχουν εξεταστεί διάφορες περιπτώσεις, από νεαρούς μέχρι και παίκτες με παραστάσεις ενώ υπάρχει και η γνωστή υπόθεση του Γουίλιαμ Χάτσερ που έχει δηλώσει πως επιθυμεί να παίξει στον “Δικέφαλο” αλλά θα πρέπει να βρεθεί λύση στο οικονομικό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…