Κεντρική Γ' Εθνική ΟΦΗ: Στα “Δύο Αοράκια” τη νέα σεζόν! (pic)

ΟΦΗ: Στα “Δύο Αοράκια” τη νέα σεζόν! (pic)

Στο κλειστό “Δύο Αοράκια” θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο ΟΦΗ, όπως έκανε γνωστό η κρητική ομάδα με ανακοίνωση της.  Ο ΟΦΗ έτσι τη νέα σεζόν δεν θα αγωνίζεται στο ΒΑΚ, το οποίο είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με τα “Δύο Αοράκια”.

Αναλυτικά:

“Έδωσαν τα χέρια οι άνθρωποι του ΟΦΗ με τον πρόεδρο της εταιρίας αθλητισμού του δήμου Ηρακλείου, προκειμένου η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου να χρησιμοποιεί από τη νέα αγωνιστική περίοδο το κλειστό στα “Δυο Αοράκια”.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα ο πρόεδρος της εταιρίας διαχείρισης του κλειστού και αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της Επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Μανώλη Αλεξάκη, έτσι ώστε η ομάδα να μετακομίσει άμεσα στα “Δυο Αοράκια” για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Κώστας Βαρδαβάς δήλωσε: “Ο ΟΦΗ γυρίζει σελίδα και βάζει τον πήχη ψηλά. Πρώτο βήμα ήταν η ενίσχυση της νέας διοίκηση στο μπάσκετ με ξεκάθαρους ρόλους, δεύτερο η διατήρηση σημαντικών παικτών για την ομάδα και η ενίσχυση με νέους. Η αλλαγή έδρας και η μετακόμιση. Σ’ ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της χώρας και σίγουρα το καλύτερο περιφερειακό ολοκληρώνει τις προϋποθέσεις για μια καλή πορεία”.

Απο την πλευρά του ο Μανώλης Αλεξάκης τόνισε: “Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για το μπάσκετ του ΟΦΗ. Έχουμε απόλυτη συνείδηση της απόφασης που πήραμε, προκειμένου τη νέα αγωνιστική περίοδο να χρησιμοποιήσουμε ως έδρα της ομάδας το κλειστό στα “Δυο Αοράκια”. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη γιατί μας επέτρεψε να κάνουμε αυτό το βήμα, που θα δώσει νέα ώθηση στο τμήμα συνολικά. Αφενός τα “Δυο Αοράκια” δίνουν τη δυνατότητα στην ανδρική ομάδα να αναπτυχθεί και να διεκδικήσει την άνοδο και την επιστροφή στις μεγαλύτερες κατηγορίες μέσα από το συνολικό πλάνο που έχουμε εκπονήσει και αφετέρου δίνουν τη δυνατότητα στις ακαδημίες μπάσκετ του Συλλόγου να χρησιμοποιούν ολόκληρη τη χρονιά περισσότερο το κλειστό του ΒΑΚ, δίνοντας χώρο για μεγαλύτερη ανάπτυξη των υποδομών. Ελπίζουμε αυτή την προσπάθεια να την αγκαλιάσει τόσο ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ όσο και το μπασκετικό κοινό του Ηρακλείου”.

Ο υπεύθυνος οικονομικών του μπασκετικού ΟΦΗ Τάκης Χωραίτης σημείωσε: “Η ομάδα μετακομίζει στο στολίδι της πόλης αφήνοντας το ιδιόκτητο παλατάκι του ΒΑΚ στις υποδομές της που τα τελευταία χρόνια έχουν ξεπεράσει τους 400 αθλητές και οι ανάγκες στέγασης των τμημάτων είχαν αρχίσει να γίνονται βραχνάς για την διοίκηση. Πιστεύουμε ότι ο μπασκετικός κόσμος της πόλης θα στήριξη την προσπάθεια για να οδηγηθεί η ομάδα σε κατηγορία αντάξια τους ονόματος της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Απίστευτος ΑΟ Μυκόνου! Έτσι δείχνει την απόκτηση Καράμπουλα [pic]

O AO Μυκόνου όλη την χρονιά μας έχει συνηθίσει σε πολύ ευφάνταστα και έξυπνα ποστ, ωστόσο …