Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Κόλλημα με τον… καφέ

Κόλλημα με τον… καφέ

Πολλοί άνθρωποι έχουν κόλλημα με τον καφέ. Αν δεν πιουν το πρωί, δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Το λες κι εξάρτηση. Κανείς δεν έχει τα… χάλια του αγράμματου, ο οποίος βρίσκει πάλι πίσω από το εργόσημο τον Ηλία Καφφέ. Γιατί τώρα το ΚΚΕ (χρόνια υποστηρικτής του ο αγράμματος) κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, ενώ ο Καφφές το δούλευε λάθος το πράγμα. Και δίκιο έχει.

Μα αυτός, ο αγράμματος, δεν είχε γράψει καμιά 20αριά φορές ότι το θέμα με το εργόσημο το έλυσαν ο Βασιλακόπουλος με την αγαπημένη του προεδρίνα; Αυτός δεν έγραφε ξανά και ξανά ότι το πρόβλημα… πάει, ως άλλος Τόνι Σφίνος; Επί λυμένου προβλήματος, ποιος ο λόγος για περαιτέρω συζήτηση;

Μάλλον δεν λύθηκε, λοιπόν, το πρόβλημα. Και βέβαια, ούτε ο πρόεδρος της καρδιάς του φταίει, ούτε η προεδρίνα, ούτε ο Κυριάκος, που είχε άκρες στα υπουργεία και θα εξασφάλιζε τη λύση. Τότε, όλοι αυτοί κι ο καθένας χώρια, ήταν οι άρχοντες του εργοσήμου, αυτοί που «καθάριζαν» πιο γρήγορα κι από τη σκιά τους, ένα κράμα Λούκι Λουκ και καθαριστικού υγρού. Αρκούσε μια σταγόνα, ένας πυροβολισμός και το εργόσημο… πάει.

Για τον αγράμματο όταν (του λένε ότι) το θέμα με το εργόσημο λύνεται, είναι η στιγμή για να ξεσκονίσει τα παπούτσια των αφεντικών του, όταν… στραβώνει ανασύρονται οι ευθύνες του Καφφέ, ο οποίος για την ιστορία είχε προβλέψει από τότε ότι το πρόβλημα δεν λύνεται εύκολα, ότι ο Ολυμπιακός που τότε δεν πλήρωνε τους Κριτές είχε δίκιο και πως χρειάζονταν κυβερνητική απόφαση για να υπάρξει οριστική αποδέσμευση.

Δεν τον άκουσαν, το έπαιξαν «καουμπόηδες» (όχι ο αγράμματος, οι Ομοσπονδιακοί) και το αποτέλεσμα το βλέπετε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Α2: Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αμαρουσίου στο ΣΕΦ με 82-73 και συνεχίζει ακάθεκτος το νικηφόρ…