Κεντρική Basket League Κύμη Η Κύμη φοράει Nickan!

Η Κύμη φοράει Nickan!

Η Κύμη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την αθλητική εταιρία Nickan, η οποία θα ντύσει την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την αθλητική εταιρία Nickan,  η οποία θα αποτελέσει τον επίσημο και αποκλειστικό προμηθευτή αθλητικής ένδυσης της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2018/19.

Η Nickan είναι μια ελληνική εταιρία που διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των ενδυμάτων της, για τα πρωτοποριακά σχέδια και για την αξιοπιστία της. Μετά από την συμφωνία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της κ. Νίκο Ανδριόπουλο και τον πρόεδρο της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου, η Nickan αναλαμβάνει την δημιουργία της επίσημης εμφάνισης της ομάδας μας για την σεζόν 2018/19, καθώς και την παροχή όλου του αθλητικού υλικού ένδυσης που θα χρησιμοποιούν οι παίκτες, οι προπονητές και τα στελέχη της ΚΑΕ Κύμη στις επίσημες υποχρεώσεις και στις προπονήσεις της ομάδας.

Να σημειώσουμε ότι Κύμη και Nickan είχαν συνεργαστεί ξανά με επιτυχία στο παρελθόν και συγκεκριμένα τις σεζόν 2014/15 και 2015/16, όταν η ομάδα της Εύβοιας κέρδισε δύο διαδοχικές ανόδους και βρέθηκε στην Basket League. Είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο επιτυχημένη θα αποδειχτεί και η νέα μας συνεργασία”!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…