Κεντρική Basket League Κύμη Έβαλε… μπροστά η Κύμη [pics]

Έβαλε… μπροστά η Κύμη [pics]

kimi 1

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε η Κύμη. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ξεκίνησε την προετοιμασία της, προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και τη νέα σεζόν στη Basket League.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα την πρώτη της φετινή προπόνηση με το παρών να δίνουν όλοι οι παίκτες, εκτός από τους Camphor, Bolds και Washington που αναμένονται στην χώρα μας την Τετάρτη. Πριν την έναρξη της προπόνησης ο κόουτς Καστρίτης αφού παρουσίασε το επιτελείο της ομάδας, καλωσόρισε τους παίκτες και τους ενημέρωσε για το τι ακριβώς θέλει από αυτούς κατά την διάρκεια της σεζόν. Ζήτησε κυρίως σκληρή δουλειά, προσήλωση και πειθαρχία, ενώ στάθηκε ιδιαιτέρως στην ενότητα που είναι βασική προϋπόθεση για την τελική επιτυχία.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε καταγραφή ανθρωπομετρικών χαρακτηριστικών και αξιολόγηση λειτουργικότητας της κίνησης των αθλητών υπό την εποπτεία του γυμναστή της ομάδας κ Δημήτρη Πασπαλά. Στην συνέχεια ανέλαβαν ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης και οι βοηθοί του Ισίδωρος Κουτσός και Δημήτρης Βαρβούνης, με την πρώτη προπόνηση να κυλάει σε χαλαρούς ρυθμούς. Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο εργομετρικός έλεγχος των παικτών, ενώ είναι προγραμματισμένη και απογευματινή προπόνηση.

kimi1

kimi2
bty
kimi2
bty
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…