Κεντρική Γ' Εθνική Επισημοποιήθηκε το “μπαμ” με Τσάμη! (pic)

Επισημοποιήθηκε το “μπαμ” με Τσάμη! (pic)

tsamis

Η Αχαγιά ολοκλήρωσε την σπουδαία μεταγραφή του Άγγελου Τσάμη. Ο Αχαγιώτης γκαρντ επέστρεψε για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που ξεκίνησε κι είναι έτοιμος να τη βοηθήσει σημαντικά στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

“Αναπολώντας το παρελθόν και γυρίζοντας το χρόνο στο μακρινό 1999, στο γραφείο του τότε προέδρου του Α.Ο. Αχαγιά ’82, ένας αδύνατος 17χρονος πιτσιρικάς υπογράφει προσύμφωνο με την πορτοκαλί δύναμη του Πατραϊκού μπάσκετ εκείνη τη περίοδο, και το όνειρο ξεκινάει…..

Πορεία Πρωταθλητισμού με άνοδο όλων των κατηγοριών (από τους λίγους αθλητές της Α1 που πρωταγωνίστησαν σε όλα τα Εθνικά Πρωταθλήματα) έως την Α1, μια πορεία γεμάτη προσπάθεια, επιμονή, υπομονή και πάνω από όλα προσηλωμένη στο όνειρο γιατί αυτό που έχει αξία είναι το όνειρο του κάθε παιδιού και ο χαρακτήρας που μένει στο τέλος…..
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ, ΜΙΛΤΕΝΤΟΙΤΣΕΡ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΕΚ, ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ , ΛΙΜΟΖ ΓΑΛΛΙΑ, ΠΡΟΜΗΘΈΑΣ ΠΑΤΡΩΝ και ΧΟΛΑΡΓΟΣ, θα ακολουθήσουν, με συμμετοχή σε όλους του συλλόγους και καταθέτοντας ψυχή σε κάθε προσπάθεια.
Άφησε το στίγμα του τόσο έντονα ώστε το 2012 διεκδικεί τη θέση του πιο βελτιωμένου Έλληνα Καλαθοσφαιριστή και τον κο Βασίλη Σκουντή να γράφει το “ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΜΗ” (άρθρο) δείχνοντας την Εθνικη ομάδα σε μια ονειρική χρόνια για τον Άγγελο.
Η υπόσχεση
Γυρίζοντας πάλι πίσω το χρόνο είχε δοθεί η υπόσχεση ότι, ότι και να γίνει θα επιστρέψω να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα που ξεκίνησα, στην ομάδα που έκανα όλα μου τα όνειρα……
Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγια ’82 σας παρουσιάζει τον δικό μας Άγγελο Τσάμη για την ομάδα της πόλης μας, η υπόσχεση γίνεται πραγματικότητα και οι Αχαγιωτες πλέον όλοι δυνατά με την ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες με την Αχαγιά για την Αχαγια!!!

Άγγελε
Καλώς ήρθες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…