Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Χατζηβασιλείου: “Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας”

Χατζηβασιλείου: “Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας”

Η Εθνική Νεανίδων ρίχνεται αύριο  στη “μάχη” του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 Β’ Κατηγορίας, το οποίο διεξάγεται στην Αυστρία. Η παίκτρια της ομάδας μας, η Ιωάννα Χατζηβασιλείου, δήλωσε πως ο αγώνας της πρεμιέρας κόντρα στην Αλβανία είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο σάιτ της ΕΟΚ:

“Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της προετοιμασίας, έχουμε δουλέψει αρκετά και είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε την Αλβανία, τον πρώτο μας αντίπαλο στη διοργάνωση. Είναι δεδομένο ότι θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για ένα θετικό αποτελέσματα που τόσο πολύ θέλουμε όλοι στην ομάδα”.

Πόσο σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι σε μια διοργάνωση από ψυχολογικής άποψης;

“Σίγουρα είναι σημαντικό, καθώς παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα, αυτόματα ανεβαίνει και η ψυχολογία της ομάδας. Μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Και εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας”.

-Ποιοι είναι οι στόχοι της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα;

“Αυτό που θέλουμε είναι να προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στην διοργάνωση. Το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος. Έχουμε καλό κλίμα, έχουμε προσπαθήσει πολύ από την πρώτη μέρα που συγκεντρωθήκαμε και είμαι σίγουρη ότι θα παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στη διοργανωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Εθνική Ισπανίας: Εκτός δύο παίκτες ενόψει Eurobasket

Εκτός της αποστολής, για το Eurobasket 2022, της εθνικής Ισπανίας έμειναν οι Αλμπέρτο Αμπά…