Κεντρική Basket League Κύμη Αποθέωσε Καστρίτη ο Μπάρλοου! “Από τους αγαπημένους μου προπονητές” (vid)

Αποθέωσε Καστρίτη ο Μπάρλοου! “Από τους αγαπημένους μου προπονητές” (vid)

barlow

Ο Κέλσεϊ Μπάρλοου θα φορέσει τη νέα σεζόν τη φανέλα της Κύμης και θα συνεργαστεί για ακόμα μία χρονιά με τον Γιάννη Καστρίτη, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στα Τρίκαλα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κύμης, ο Αμερικανός άσος αποθέωσε τον Έλληνα τεχνικό, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του που επιστρέφει στην Ελλάδα.

“Γεια σας, είμαι ο Kelsey. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα για να παίξω στην Κύμη υπό τις οδηγίες του κόουτς Καστρίτη. Αγωνίστηκα για αυτόν για μια χρονιά στα Τρίκαλα και μπορώ να πω ότι είναι από τους αγαπημένους μου προπονητές και ένας από τους καλύτερους που είχα ποτέ ή που έπαιξα εναντίον τους!

Πιστεύω ότι είναι ένας από τους λίγους προπονητές αυτήν την στιγμή που κοουτσάρουν με τόσο πάθος και τόση αγάπη για το άθλημα. Θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ καλή και αυθεντική σχέση μεταξύ μας, γεγονός που είναι πρωταρχικής σημασίας σε μια ομάδα. Πραγματικά ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα για προετοιμασία και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες που θα είμαστε μαζί αυτήν την σεζόν.

Είναι στα αλήθεια υπέροχο που επιστρέφω πάλι στην Ελλάδα, την χώρα στην οποία γεννήθηκα. Με πολύ δουλειά και με αφοσίωση, θα περάσουμε πολύ καλά αυτήν την χρονιά”, δήλωσε o Μπάρλοου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…