Κεντρική Γ' Εθνική Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μουρίκης

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μουρίκης

apol

Στον Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Μουρίκης, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Παπάγου και στην Α2 κατηγορία.

Αναλυτικά:

Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. “Απόλλων Σμύρνης” ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μουρίκη, ο οποίος την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα ενισχύσει τη front line της ομάδας μας.

Ο έμπειρος σέντερ (28χρ., 2,07μ.) έχει να αναδείξει σπουδαίο βιογραφικό με πολλές επιτυχίες, αφού στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει πανηγυρίσει δύο ανόδους στην Basket League (με Λαύριο και ΑΕΝΚ) και άλλες δύο σε Α2 (με Πανιώνιο) και Β’ Εθνική (με Ψυχικό).

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Α2 με τη φανέλα του Παπάγου. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου, για να μετακινηθεί αργότερα για μία σεζόν στα Εφηβικά του Ολυμπιακού. Πρώτη του εμπειρία σε επίπεδο Ανδρών ήταν στον ΑΣ Πέρα (Α’ ΕΣΚΑΝΑ), όπου παρέμεινε δύο σεζόν. Έκτοτε, αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στις Εθνικές κατηγορίες, με τα χρώματα του Ψυχικού (Γ’ Εθνική, 2011-’12 άνοδος στην Β’), της ΑΕΝ Κηφισιάς (Α2, 2012-’13 άνοδος στην Basket League), του Φιλαθλητικού (Α2, 2013-’14), του Λαυρίου (Α2, 2014-’15 άνοδος στην Basket League), του Πανιωνίου (Β’ Εθνική, 2015-’16, άνοδος στην Α2), του Χαριλάου Τρικούπη Μεσολογγίου (Β’ Εθνική, 2016-’17) και τέλος του Παπάγου (Α2, 2017-’18).

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης, με την ευχή να πανηγυρίσουμε και μαζί πολλές μεγάλες επιτυχίες!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…