Κεντρική Elite League Στην Καβάλα ο Προδρόμου! (pic)

Στην Καβάλα ο Προδρόμου! (pic)

prodromou

Η Καβάλα συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας χρονιάς και στο πλαίσιο αυτής προχώρησε σε μία πολύ “δυνατή” μεταγραφή. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Προδρόμου, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία και μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα της Καβάλας. Τα τελευταία χρόνια ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής αγωνιζόταν στον Αρκαδικό.

Αναλυτικά:

“Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν μία ακόμη σημαντική μεταγραφή που είναι και η πέμπτη κατά σειρά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Την απόκτηση του έμπειρου φοργουορντ Γιάννη Προδρόμου.

Ο Γιάννης Προδρόμου έρχεται να προσθέσει την πλούσια εμπειρία του από την Α2 Εθνική Κατηγορία, στο ταλέντο και την ορμή που ήδη υπάρχει στη Ομάδα! 

Ο Σύλλογος καλωσορίζει τον Γιάννη Προδρόμου, που εκτός από καλός καλαθοσφαιριστής είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας και του εύχεται Υγεία και Πολλές Επιτυχίες!

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γιαννης Προδρόμου
Hμ. Γεν.: 26/2/1987
Τοπ. Γεν.: Βέροια
Θέση: Φόργουορντ
Ύψος: 1,96
Προηγούμενες Ομάδες: που αγωνίστηκε:
Φίλιππος Βέροιας, Ηρακλής, ΑΓΕ Χαλκίδας, Πανερυθραϊκός, Τρίκαλα, Κιρτσχάιμ και την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Αρκαδικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …