Κεντρική Basket League Άρης Σλαφτσάκης: “Θα δώσω το 110% των ικανοτήτων μου”

Σλαφτσάκης: “Θα δώσω το 110% των ικανοτήτων μου”

slaftsakis 1

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Διαμαντής Σλαφτσάκης, μίλησε στο Arena 89,4 FM.

Ο Σλαφτσάκης, μεταξύ άλλων, είπε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, τον κόσμο των Θεσσαλονικέων αλλά και για την συμβολή του Βαγγέλη Αγγέλου στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στο Άρη: “Μετά τις τωρινές εξελίξεις θεωρώ πως είμαι ευχαριστημένος για την απόφασή μου. Έχει διαφορετική σημασία η μεταγραφή μου στον Άρη, μου δίνει άλλο κύρος. Θα δώσω το 110% των ικανοτήτων μου για να πάει καλά η ομάδα και να πετύχει τους στόχους της.”
Για τον Βαγγέλη Αγγέλου: “Δεν σας κρύβω ότι η παρουσία του κόουτς και ο τρόπος με τον οποίον με προσέγγισε, έπαιξε μεγάλο ρόλο. Είναι παντού ο Αγγέλου. Πρέπει να αποδεχθούμε τους ρόλους μας για το καλό της ομάδας. Ο κόουτς για να φτάσει σε σημείο να πάρει τηλέφωνο κάποιον, σημαίνει ότι κάτι έχει δει. Δεν είναι απλά μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα, αλλά σε βάθος χρόνου η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει.”

Για την προετοιμασία της ομάδας: “Δεν περιμέναμε ότι θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία τόσο νωρίς. Αυτήν είναι η δουλειά μας όμως. Πρέπει να φανούμε έτοιμοι, αντάξιοι των προσδοκιών κι ο κόσμος του Άρη να δει πως είμαστε έτοιμοι.”

Για τους στόχους που έχουν τεθεί: “Είναι πολύ νωρίς να πούμε τους στόχους μας από τώρα. Τα παιδιά γνωρίζουν που έρχονται, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Είναι θετικό πιστεύω αυτό.”

ΠΗΓΗ: Arena 89,4 FM

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…