Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Β' ΕΣΚΑΝΑ “Τριπλή” ανανέωση για το Πικέρμι

“Τριπλή” ανανέωση για το Πικέρμι

pikermi

Το Πικέρμι συνεχίζει τον “χτίσιμο” του ρόστερ του ενόψει της νέας χρονιάς και στο πλαίσιο αυτού προχώρησε σε τρεις σημαντικές ανανεώσεις. Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδα θα φοράνε και τη νέα σεζόν οι Γιώργος ΜελάςΘοδωρής Υφαντής και Σάκης Κουτσώνας.

Αναλυτικα:

“Ο ΑΟ Πικερμίου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Μελά Γεώργιο για ακόμη μια χρονιά. Ο χαρισματικός σουτέρ και σκόρερ με εμπειρία χρόνων στην Α1 και σε εθνικές κατηγορίες, θα συνεχίσει και φέτος να βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια, υπό τις οδηγίες του coach Πουλίδη.

Γιώργο σου ευχόμαστε υγεία και πολλά τρίποντα!!!”.

“Ο ΑΟ Πικερμίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχειά της συνεργασίας του με τον παίκτη του ανδρικού τμήματος Υφαντή Θοδωρή για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Θοδωρής με την μαχητικότητα, το πάθος αλλά και με τον χαρακτήρα του έχει κερδίσει όλα τα μέλη του ΑΟΠ, εντός και εκτός παρκέ, οπότε η συνέχιση της συνεργασίας ήταν φυσικό επακόλουθο.

Θοδωρή σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!”.

“Ο ΑΟ Πικερμίου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον playmaker του ανδρικού τμήματος Κουτσώνα Σάκη για την επόμενη αθλητική σεζόν.

Ο Σάκης θα συνεχίσει και φέτος να οργανώνει με μοναδικό τρόπο την ομάδα μας

Σάκη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.


Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ηλεκτρούπολη: Παρέμεινε στον πάγκο ο Μουριχίδης (pic)

Ηλεκτρούπολη και Μουριχίδης ανανέωσαν τη συνεργασία τους Ο Ιορδάνης Μουριχίδης θα καθοδηγή…