Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Προβάρει τα «πράσινα»

Προβάρει τα «πράσινα»

sakellariou vaggelis panionios1

Η σεζόν είναι μεγάλη και στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως θα χρειαστούν παίκτες που θα γεμίσουν το ρόστερ, παίκτες που δεν θα έχουν απαίτηση να είναι στη 12άδα σε κάθε αγώνα, παίκτες που θα μπορούν να σταθούν στο παρκέ (κυρίως στο ελληνικό πρωτάθλημα) δίνοντας ανάσες σ’ εκείνους που θα… τραβήξουν το κουπί στην Ευρωλίγκα. Παίκτες, όπως ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας και καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι ήδη… προβάρει τα «πράσινα». Είναι παίκτης που μπορεί να αρκεστεί σε μικρότερο χρόνο συμμετοχής, θέλοντας να κλείσει την καριέρα του σε μια «μεγάλη» ομάδα.

Το πείραμα με τους νεαρούς δεν έχει πιάσει, καθώς δεν βρίσκουν χώρο και χρόνο για να βελτιωθούν, γι’ αυτό και σχεδόν όλοι (Χαραλαμπόπουλος, Λούντζης, Παπαδάκης) δόθηκαν δανεικοί σε άλλες ομάδες. Πλέον στο «τριφύλλι» σκέφτονται πως χρειάζονται παίκτες, οι οποίοι να μπορούν να στελεχώσουν την ομάδα, δίχως να είναι πρωταγωνιστές, αλλά και χωρίς να είναι… δυστυχισμένοι, αν κάποιες από τις αναμετρήσεις τις παρακολουθήσουν δίπλα από τον πάγκο.

Παίκτες που να έχουν τη δυνατότητα να σταθούν και να προσφέρουν ποιοτικό χρόνο, αλλά και να κάνουν καλύτερες τις προπονήσεις. Βεβαίως, μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Σακελλαρίου όλα είναι στον αέρα, όμως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…