Κεντρική Basket League Άρης Προεργασία και… ετοιμασίες για τα διαρκείας

Προεργασία και… ετοιμασίες για τα διαρκείας

goulielmos papageorgiou ioannidis

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κάνει σημαντική προσπάθεια για να διευθετήσει διάφορα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των “κιτρίνων” και η βοήθεια του κόσμου είναι απαραίτητη. Είναι γνωστό πως οι φίλοι του Άρη είναι πάντα κοντά στην ομάδα, αλλά φέτος ειδικά χρειάζεται ακόμη περισσότερο η συνεισφορά τους δεδομένου πως η ΚΑΕ έχει ανάγκη ρευστού λόγω των οικονομικών “αμαρτιών” από την εποχή Λάσκαρη.

Την Τετάρτη υπήρξαν νέες συζητήσεις μεταξύ των στελεχών των “κιτρίνων” (ήταν στη Θεσσαλονίκη μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης ο Δημήτρης Γουλιέλμος) για διάφορες υποθέσεις, πάντα κατά νου είναι το κομμάτι των διακανονισμών, το τι μέλλει γενέσθαι με την προετοιμασία και τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενώ στο μυαλό είναι και το ζήτημα των εισιτηρίων διαρκείας.

Ήδη άρχισε να “δουλεύεται” το συγκεκριμένο θέμα και υπάρχει η σχετική προεργασία για το πώς θα γίνει η καλύτερη δυνατή προβολή όσον αφορά την προώθηση των διαρκείας, τα οποία είναι σημαντικότατο ζήτημα για την ΚΑΕ ώστε να έρθουν άμεσα έσοδα.

Kατά τα άλλα, όσον αφορά το αγωνιστικό, ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει μιλήσει με τους εκπροσώπους του Λένζελ Σμιθ οι οποίοι γνωρίζουν τι μπορεί να προσφέρει ο Άρης και μένει να φανεί εάν είναι εφικτό το θέμα προχωρήσει, αν και για τον παίκτη (δεν είναι φθηνός) υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…