Κεντρική Διεθνή Πρίντεζης για Ρόμπερτς: ”Στη Μάλαγα μπορεί να γίνει καθοριστικός παίκτης”

Πρίντεζης για Ρόμπερτς: ”Στη Μάλαγα μπορεί να γίνει καθοριστικός παίκτης”

Ολυμπιακός Ρεάλ

Το αγωνιστικό και όχι μόνο προφίλ του Μπράιαν Ρόμπερτς, ”παρουσίασε” ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται ”μια ανάσα” από την Ουνικάχα Μάλαγα και τα μέσα από την Ισπανία, δε θα μπορούσαν να απευθυνθούν σε καταλληλότερο από τον φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ιστοσελίδα ”unicaja.diariosur.es”, ο Πρίντεζης ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Μάλαγα τη διετία 2009-11, εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ομάδα από την Ανδαλουσία αν τελικά υπογράψει τον Ρόμπερτς, θα έχει κάνει μια εξαιρετική κίνηση από όλες τις πλευρές.

Αρχικά ανέφερε: ”Είναι ένας πολύ επαγγελματίας παίκτης, δεν είναι ο τυπικός Αμερικανός, αλλά δείχνει κατανόηση και είναι πάντα πρόθυμος να προπονείται όλο και περισσότερο. Είναι ταλαντούχος. Υπάρχει ένα πράγμα που ξεχώρισα σε αυτόν. Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη για τον Ολυμπιακό, αλλά εκείνος δεν τα παράτησε ποτέ και ακόμα και τις χειρότερες στιγμές συνέχισε να παλεύει. Είναι ένας σκληρός τύπος, ιδανικός για τα μεγάλα παιχνίδια”.

Για το αγωνιστικό του προφίλ είπε: ”Αν έχει περισσότερη ελευθερία στη Μάλαγα, μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Στον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι πολύπλοκα και οι ρόλοι είναι σημαντικοί, αλλά στη Μάλαγα μπορεί να γίνει ένας καθοριστικός παίκτης”.

Για τη συμπεριφορά του μέσα στα αποδυτήρια ανέφερε: ”Δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στα αποδυτήρια. Είναι ένας πολύ καλός τύπος και θεωρώ ότι η Μάλαγα με αυτόν θα κάνει μια καλή κίνηση”.

Παράλληλα, μίλησε και για έναν ακόμη πρώην ερυθρόλευκο, τον Κάιλ Ουίλτζερ ο οποίος έχει ήδη ανακοινωθεί από τη Μάλαγα: ”Έχει άριστη γνώση του αθλήματος. Έχει βελτιώσει το παιχνίδι του σημαντικά σε σχέση με τις πρώτες μέρες του στην ομάδα. Όταν ήρθε δεν περίμενε κανείς ότι θα μας βοηθήσει, αλλά έκανε πολύ καλά παιχνίδια στην Euroleague και δούλευε συνεχώς. Αν βρει ρυθμό είναι ασταμάτητος, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…