Κεντρική Ελλάδα Μολυβδάς: “Αυτή είναι η Εσθονία”

Μολυβδάς: “Αυτή είναι η Εσθονία”

molyvdas3

Ένας εκ των συνεργατών του Θανάση Σκουρτόπουλου, ο  Θανάσης Μολυβδάς, έκανε μία πρώτη ανάλυση της Εσθονίας, η οποία θα είναι η τελευταία αντίπαλος της Ελλάδας στην πρώτη φάση των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ο Μολυβδάς ανέφερε:

“Πρόκειται για μια ιδιαίτερη ομάδα, με πολύ υψηλό τέμπο στον ρυθμό του παιχνιδιού της. Σε σχέση με το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι, λείπουν κάποιοι έμπειροι παίκτες από το ρόστερ της, είναι πιο νεανικό. Επιθετικά στηρίζεται πολύ στο παιχνίδι με ντράιβ, αλλά και πολλά τρίποντα, κυνηγάει το επιθετικό ριμπάουντ και τρέχει πολύ το γήπεδο.

Αμυντικά στα πικ εν ρολ αντιμετώπισε με δύο διαφορετικούς τρόπους τους Αγγλους, ανάλογα με τους ψηλούς που είχε στο παρκέ, άλλοτε με πολύ επιθετικό τρόπο στην μπάλα, αλλά και άλλοτε με παθητικό. Πολλές φορές είχαν πρόβλημα στην αντιμετώπισή του. Εμείς πρέπει να φροντίσουμε να εντοπίσουμε και να εκμεταλλευθούμε τις αδυναμίες κάθε τύπου άμυνάς τους, να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού τους και να επιτεθούμε κοντά στο καλάθι όπου φαίνεται ότι υπάρχει η αδυναμία τους.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…