Βίοι… αντίθετοι!

pao1 4

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας αρκετά ανοιχτά μέτωπα. Δεν είναι άλλωστε λίγοι οι παίκτες που τα συμβόλαια τους με τους “πράσινους” λήγουν.

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φοράει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μάρκους Ντένμον. Το “τριφύλλι” αποφάσισε να ενεργοποιήσει και τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του, μιας κι ο Αμερικανός γκαρντ χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Ντένμον, ο οποίος κέρδισε τους πάντες στα “πράσινα” αποδυτήρια με τον χαρακτήρα του, πραγματοποίησε ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν και θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι ο κόουτς Πασκουάλ τον είχε “κόψει” από τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αντίθετα, ο συμπατριώτης του, Κένι Γκάμπριελ, δεν θα παραμείνει στο ρόστερ του “τριφυλλιού”. Οι “πράσινοι” δεν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν και θα πληρώσουν ένα χαμηλό μπάι άουτ, προκειμένου να τον αποδεσμεύσουν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ φόρεσε την “πράσινη” φανέλα για ενάμιση χρόνο και πρόσφερε λύσεις στην ομάδα, ερχόμενος από τον πάγκο. Στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος δεν αγωνίστηκε, καθώς είχε “κοπεί” κι αυτός από τον Τσάβι Πασκούαλ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…