Κεντρική Γυναίκες Τζάμορις Ντέιβις: Η πρώτη ξένη των Καλυβίων

Τζάμορις Ντέιβις: Η πρώτη ξένη των Καλυβίων

davis

Στην πρώτη μεταγραφή ξένης παίκτριας στην ιστορία τους έφτασαν τα Καλύβια που την επόμενη χρονιά θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην Α1 γυναικών. Ανακοίνωσαν την Αμερικανίδα σέντερ Τζαμόρις Ντέιβις (23χρ, 1,88μ.) κι ενισχύθηκαν στην γραμμή των ψηλών.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ Καλυβίων ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με την πρώτη Αμερικανίδα της ομάδας για την περίοδο 2018-19 που όπως είναι γνωστό θα μας βρει για πρώτη φορά αγωνιζόμενους στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Η αθλήτρια ονομάζεται G’mrice Davis (Τζαμόρις Ντέηβις) έχει ύψος 1.88 αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5 και έχει παιχνίδι με πλάτη αλλά και με πρόσωπο στο καλάθι. Αποφοίτησε πριν μερικούς μήνες από το Πανεπιστήμιο Fordham της περιφέρειας Atlantic 10 στην οποία ψηφίστηκε στην πρώτη πεντάδα πέρυσι και φέτος ενώ επίσης ψηφίστηκε και αμυντικός της χρονιάς για το 2018.

Στην φετινή χρονιά είχε μέσο όρο 16,5π, 13,4ρημ, 1,7ας, 1μπ, 1,7κλ με ποσοστά ευστοχίας 45% 2π και 72% β. Η αθλήτρια θα βρίσκεται στην Αθήνα τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, της ευχόμαστε υγεία και με το καλό να έλθει και να βοηθήσει την ομάδα μας. Welcome to Greek A1 and to GAS Kalyvia G’mrice Davis.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Τελικός πράξη 4η

Ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών διεξάγεται σήμερα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 15:00…