Κεντρική Basket League Σκορδίλης διετίας! (vids)

Σκορδίλης διετίας! (vids)

gaios skordilis peristeri

Τη φανέλα του Περιστερίου για ακόμα δύο χρόνια θα φοράει ο Γάιος Σκορδίλης. Ο έμπειρος σέντερ, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα των δυτικών προαστίων να ανέβει στη Basket League, ανανέωσε τη συνεργασία του με τους “πρίγκιπες της δυτικής όχθης”.

Ο Κερκυραίος ψηλός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α2. μετρώντας μέσο όρο 9,8 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 1,6 μπλοκ. Ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του και στον Παναθηναϊκό, άναψε το “πράσινο” φως κι έτσι ο Σκορδίλης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Περιστερίου και στα μεγάλα σαλόνια.

Η ανακοίνωση:

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Γάιο Σκορδίλη για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Κερκυραίος σέντερ (30χρ., 2,07μ.) αποτέλεσε την κολόνα της ομάδα μας στην θριαμβευτική της πορεία (29-1) στο πρωτάθλημα της Α2, όντας ο βασικός σέντερ και ο κορυφαίος της κατηγορίας, έχοντας σε 28 αγώνες της κανονικής περιόδου 9,8 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 1,6 μπλοκ ανά παιχνίδι!

Του ευχόμαστε υγεία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες με την φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…