Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Κάρφωσε” Παππά ο ΣΕΠΚ

“Κάρφωσε” Παππά ο ΣΕΠΚ

Οι τελευταίες δηλώσεις του Νίκου Παππά και τα σχόλια που έκανε για την Εθνική Ομάδα και τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο, έχουν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Μετά τον ΠΣΑΚ, που δήλωσε ότι είναι αντίθετος σ΄αυτά που δήλωσε ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής, ανακοίνωση εξέδωσε και Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Αναλυτικά:

“Ο καθένας μπορεί να διατηρεί την άποψη του και να την εκφράζει όπως επιθυμεί. Είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα και μπολιασμένο με το πνεύμα της δημοκρατίας. Ακόμη κι αν το ίδιο το άτομο που την εκφράζει φάσκει και αντιφάσκει, μιλώντας τη μια για την προπονητική προσφορά και τις ικανότητες των Ελλήνων προπονητών και την άλλη δυσφημίζοντας τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο ίδιος άνθρωπος εξήρε τον προπονητή που έβγαλε το καλύτερο από τους παίκτες του, έστω κι αν δεν ήταν “οι καλύτεροι” και από την άλλη απαξίωσε το ταλέντο και την προσφορά συναθλητών, καθώς και τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό των προπονητών της Εθνικής. Άποψη του και δικαιώματα του.

Όπως είναι δικαίωμα και του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης να εκφράσει την αντίθεση με τέτοια λεγόμενα και τρόπο σκέψης, με οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης του θεσμού του προπονητή και οποιαδήποτε αστοιχείωτη και άδικη επίθεση προς οποιοδήποτε μέλος του. Θα πρέπει άπαντες να συμμεριστούν τι πρεσβεύει η Εθνική μας ομάδα, η οποία οφείλει να τυγχάνει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, όποια κι αν είναι τα πρόσωπα που την απαρτίζουν, την απόλυτη υποστήριξη μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβίβ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 80-84: Είχαν «αυτοκτονικές» τάσεις οι Ρώσοι

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε αυτοκτονικές τάσεις στο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά τελικά κατάφ…