Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δίκαια και καθαρά τερματίσαμε στην 3η θέση”

“Δίκαια και καθαρά τερματίσαμε στην 3η θέση”

ektos paok

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε για τρίτη φορά τον Προμηθέα και τερμάτισε στην τρίτη θέση της Basket League. Ο προπονητής του “Δικεφάλου του Βορρά” μετά το ματς δήλωσε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δίκαια τερμάτισε στην τρίτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για τα συναισθήματά του για την κατάκτηση της 3ης θέσης: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Παίξαμε όμορφο μπάσκετ, κερδίσαμε πολύ δίκαια την 3η θέση. Δείξαμε τη δουλειά και την πρόοδο της ομάδας από το πρώτο διάστημα μέχρι τώρα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και το αποτέλεσμα μας κάνει περήφανους και αισιόδοξους για τη συνέχεια”.

Για το πρόσημο της χρονιάς: “Ήταν μία μεγάλη χρονιά. Παίξαμε 52 παιχνίδια κάναμε ατέλειωτες πτήσεις και ταξίδια. Καλές και κακές στιγμές κάτι και το πρόσημο είναι κάτι παραπάνω από θετικό. Πετύχαμε όλους τους στόχους μας. Είχαμε πολλούς Ελληνες τους στηρίξαμε όλη τη χρονιά παίξαμε με 4 Αμερικάνους μέχρι τον Μάρτιο και αποδείξαμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας με όμορφο μπάσκετ και με πολλούς πρωταγωνιστές. Θα αναλύσουμε και θα διορθώσουμε όσα πρέπει ενόψει της επόμενης χρονιάς”.

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: “Νιώθω δικαιωμένος γιατί ήρθα σε μία ομάδα που ήθελα. Ήταν σημαντικό βήμα για εμένα. Δικαίωσα με τη δουλειά και την ομάδα που με επέλεξε να έρθω. Καταφέραμε πολλά πράγματα του χρόνου θέλουμε να κεφαλοποιήσουμε τη φετινή χρονιά και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Κάναμε με το καλημέρα δύο βήματα παραπάνω πήγαμε στην 3η θέση, ενώ είχαμε στόχο την 4η. Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι, είχαμε καλό κλίμα στηρίξαμε ο ένας τον άλλον στις πολλές δύσκολες στιγμές και τα καταφέραμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …