Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο “Δεν είμαι αναμάρτητος, αλλά είμαι τίμιος. Να παραιτηθώ γιατί;”

“Δεν είμαι αναμάρτητος, αλλά είμαι τίμιος. Να παραιτηθώ γιατί;”

simeonidis ked

Για διάφορα ζητήματα που “καίνε” αλλά και για κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του μίλησε ο Στέλιος Συμεωνίδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη. Αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, στην… παράνομη ΚΕΔ, στους Φούφη και Γκόντα ενώ τόνισε πως ο γιος του δεν θα παίξει ξανά ματς του Προμηθέα λόγω της επαγγελματικής σχέσης με εταιρία του Βαγγέλη Λιόλιου. Επίσης σήκωσε “ασπίδα προστασίας” στον Βασιλακόπουλο και υπογράμμισε πως “εγώ δεν θα φύγω από το άρμα της Ομοσπονδίας”.

Συγκεκριμένα είπε:

“Δεν δίνω συνήθως συνεντεύξεις Τύπου. Δυστυχώς όταν αρχίσουν οι αγώνες των πλέι οφ πάντα υπάρχει ένα θέμα. Αλλοι το βλέπουν καλόπιστα και άλλοι κακόπιστα. Δημιουργήθηκε ένα θέμα για εμένα μετά από κάποιες καταγγελίες και μετά από κάποια πρωτοφανή γεγονότα. Θα τα πω σε τρεις ενότητες, πρώτα αυτά των καταγγελιών, ότι η ΚΕΔ είναι παράνομη, το άλλο το θέμα ήταν πως για πρώτη φορά πήγαμε σε αστυνομικά τμήματα και τρίτον αυτό που με κατηγόρησαν για την επαγγελματική μου σχέση και για την οικογένειά μου. Μπορεί και να έχω κάνει λάθη, αν διαπιστωθεί αυτό από την σημερινή συζήτηση, θα ζητήσω συγγνώμη. Φυσικά θέλω να δικαιωθώ γιατί έχω σπιλωθεί. Είμαι 18 χρόνια σε αυτή την θέση, ευχαριστώ ειδικά τον άνθρωπο που μου έδωσε αυτή την θέση. Γιατί σε άλλα αθλήματα αυτή η θέση αλλάζει δύο φορές τον χρόνο. Η θέση αυτή είναι αμισθί και με ρωτάνε ‘είναι δυνατόν να είσαι σε αυτή την θέση αμισθί;’. Δυστυχώς η διαιτησία στην Ελλάδα είναι κάτι παρεξηγημένο. Οσα χρόνια ήμουν διαιτητής, αλλά και σε αυτή την θέση, δεν έδωσα αφορμή για τίποτα. Δέχομαι όλες τις κριτικές, αρκεί να μην θίγουν και να μην αφήνουν υπόννοιες σε προσωπικό επίπεδο. Λέω στα παιδιά πως πρέπει να δεχόμαστε κριτικές.

Για την πρώτη ενότητα, να μιλήσουμε… Για την καταγγελία του Ολυμπιακού που είναι μεγάλο σωματείο. Εκανε καταγγελία στην εισαγγελία γιατί δεν εκτελούμε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ αλλά και γατί η ΚΕΔ είναι παράνομη. Μόνο ο Ολυμπιακός έκανε καταγγελία. Η ΚΕΔ ήταν παράνομη; Αν ήταν, θα ήταν και πέρυσι αλλά και αντιπρόπερσι. Η ΚΕΔ υπάρχει από έναν νόμο. Αυτός ο νόμος συγκεντρώνει την επιλογή, την αξιολόγηση, την τιμωρία και τον ορισμό. Οι αποφάσεις είναι τελεσίδικες και δεν υπόκεινται σε κάνεναν έλεγχο. Μονο το Δ.Σ. της ΕΟΚ μπορεί να μας… τραβήξει το αυτί. Αν θέλουν να μας παύσουν θα πρέπει να είναι από το Δ.Σ., από τα 2/3. Αυτό δεν συνέβη ως τώρα και ελπίζω να μην συμβεί. Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ λέει πως ότι είναι μη νόμιμη η ΚΕΔ να ορίζει τους διαιτητές.

Το ΑΣΕΑΔ δεν μας είπε βάσει ποιου κανόνα πήρε αυτή την απόφαση και σε ποιο σημείο παραβιάστηκε αυτός ο κανόνας. Εμείς τιμωρήσαμε τους συγκεκριμένους διαιτητές, οι οποίοι δικαιώθηκαν στη συνέχεια (Γκόντας, Φούφης, Κορομηλάς και Παπαπέτρου δικαιώθηκαν από το ΑΣΕΑΔ). Δεν λέει, βέβαια, με ποια συχνότητα εμείς πρέπει να μην ορίζουμε διαιτητές. Μετά την κοινοποίηση του ΑΣΕΑΔ η ΚΕΔ τους χρησιμοποίησε όταν είναι ανάγκη. Επείδη αυτοί οι διαητητές έχουν ματς στην Ευρωλίγκα, δεν προλαβαίνουν αυτά τα Σαββάτου. Βέβαια, δεν το κρύβουμε, πως δημιουργήσαμε και μια άλλη ομάδα διαιτητών. Ο Φούφης και ο Κορομηλάς έπαιξαν σε ματς τελικών. Το ΑΣΕΑΔ δεν είναι δικαστήριο και ειδικά μετά την απειλή ποινικών και κολάσιμων πράξεων για τις οποίες μας κατηγόρησαν διαιτητές με μηνυτήριες αναφορές. Η ΚΕΔ δεν είναι υπάλληλοι να κάνουν όσα λέει το ΑΣΕΑΔ…

Ο νόμος προβλέπει η ΚΕΔ να στελεχωθεί από πρώην διαιτητές και δεν έχει πουθενά αυτοί να έχουν την διαιτητική επάρκεια για να κάνει την αξιολόγηση, τον ορισμό, την αξιολόγηση. Αυτό το κρίνει η ΕΟΚ. Σε έξι μήνες ο οποιοσδήποτε θιγόμενος μπορεί να προσβάλει την απόφαση. Αυτό δεν έγινε όμως. Δεν είπε κανείς ‘εμένα δεν με βάλατε στην ΚΕΔ. Μετά τους έξι μήνες, κανείς δεν μπορεί να λέει πως είναι παράνομη. Πώς είναι παράνομη έναν μήνα πριν τους τελικούς και να μην είναι παράνομη πριν πέντε χρόνια με την ίδια σύνθεση; Κανένα άλλο σωματείο δεν ασχολήθηκε με την επιτροπή διαιτητίας. Κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Εμείς δεν είμαστε ΚΕΔ για την Α1 μόνο, είμαστε για όλη την Ελλάδα. Είναι άδικο να λένε πως εμείς είμαστε παράνομοι, αυτό φέρνει βία και έρχεται στην τελική φάση των αγώνων. Και λένε πως ‘τώρα δεν μπήκαν σωστά οι διαιτητές’.

Είπα στο δικαστήριο τι είναι το ΑΣΕΑΔ, τι είναι η παράνομη ΚΕΔ… Την μέρα της κλήρωρης των διαιτητών μπήκαν μέσα δύο διαιτητές (Γκόντας-Φούφης) με τον δικηγόρο τους για να ρωτήσουν γιατί δεν ορίζονται για την τελική φάση. Ταυτόχρονα εστάλη η ανακοίνωση του Ολυμπιακού που έλεγε πως δεν είναι σωστή η επαγγελματική μου δραστηριότητα. Πώς γίνεται να έγινε αυτό με την ταυτόχρονη είσοδο των διαιτητών; Η ανακοίνωση έλεγε για δημοσιεύματα και ότι ‘αφού μάθαμε αυτά, εσείς παραιτηθείτε’. Ζητούσαν την παραίτησή μου αλλά και για όλα τα μέλη της ΚΕΔ. Για να τελειώσω για την καταγγελία του Ολυμπιακού, αν ο Ολυμπιακός παρακολουθούσε όλες τις συναντήσεις με τα σωματεία, δεν θα έλεγε πως δεν κάνουμε σωστά την δουλειά μας.

Ο Ολυμπιακός τους τελευταίους πέντε μήνες δεν ερχόταν στις κληρώσεις γιατί μας θεωρούσαν παράνομους. Την τελευταία μέρα μας νομιμοποίησαν, γιατί ήρθαν εκπρόσωποι του Ολυμπιακού. Εκείνη την μέρα γιατί ήρθαν; Αν ερχόταν και πριν, θα ήξεραν πως στο τελευταίο παιχνίδι της τελικής φάσης, δικαίωμα συμμετοχής έχουν να παίξουν όσοι έπαιξαν στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια. Στο πέμπτο ματς έχουμε δικαίωμα να ορίσουμε αυτούς που παίζουν καλύτερα. Εκείνη την μέρα είπαμε πως αυτοί έπαιξαν πρώτοι διαιτητές. Ο Κορομηλάς έπαιξε στην Ευρωλίγκα, ο Αναστόπουλος έπαιξε στο Champions League.Τι καλύτερο να βάλεις αυτούς τους διαιτητές, αυτό σκεφτήκαμε. Μας έμενε ο τρίτος διαιτητής. Ηταν δύο ονόματα, ο Πουρσανίδης και ο Μάνος. Καταλήξαμε στον Μάνο γιατί είχε πάει καλά. Οταν ανακοίνωσα τα ονόματα, κανείς δεν είπε κάτι. Ο Παναθηναικός καυτηρίαζε τον διαιτητή Κορομηλά, ο Ολυμπιακός καυτηρίαζε άλλα… Εκείνη την ώρα δεν μίλησε κανείς. Είπα ‘έχετε κάτι να πείτε;’. Είπανε ‘όχι’. Ο κ. Σκινδήλιας μου είπε ‘γιατί δεν βάλατε τον Καρακατσούνη;’. Κάθε χρόνο του είπα ‘έβγαζες σπυριά με αυτόν’ και γέλασα. Ρώτησε για τον Πηλοίδη. Ναι είναι από τους καλύτερους διαιτητές αλλά και ο Γκόντας. Και οι δύο τελειώνουν την θητεία τους με αυτό το πέμπτο παιχνίδι. Αν δεν πήγαιναν καλά, τι θα λέγανε: ‘Δεν μπορούσατε να μην τους βάλετε στο τελευταίο  ματς;'”.

Δεν είπε κανείς στους Γκόντα και Φούφη πως ‘δεν θα παίζετε’. Βιάστηκαν… Δεν πειράζει. Βέβαια το λέω, μπορεί και να μην παίζανε… Ο δικηγόρος τους μας είπε πως παρανομούμε που δεν τους βάζουμε να παίξουν, πως δεν εκτελούμε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Μας είπαν πως θα πάμε στο αυτόφωρο και πως θα πληρώσουμε πολλά λεφτά. Η Αστυνομία μας σταμάτησε και μας είπε να περάσουμε στο τμήμα. Και ότι κάνανε μήνυση σε μένα και στον Παπαδόπουλο. Ο Παπαδόπουλος είπε πως επειδή είναι δικηγόρος δεν πάει στο αυτόφωρο. Το μέλημά τους δεν ήμουν εγώ, αλλά ο Βασιλακόπουλος. Αυτόν ήθελαν να βάλουν αυτόφωτο για να τον διαπομπεύσουν και να χαρούν τα αφεντικά τους. Ποιον; Αυτόν που τους βοήθησε να γίνουν διεθνείς διαιτητές. Ο Γκόντας έγινε μετά από συμφωνία της Ευρωλίγκας και της ULEB. Eκαναν μήνυση στον Βασιλακόπουλο και θέλανε να τον δουν στο αυτόφωρο. Και μετά από εισαγγελική παρέμβαση να μείνει ελεύθερος.

Καταλαβαίνω πως θα ήθελαν να παίξουν οι διατητές… Στις 19/1 βγήκε η απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Γιατί δεν έκαναν παράπονα για κάθε εβδομάδα και έκαναν στο τέλος; Μας είπανε ‘γιατί δεν μας βάζετε;’. Αυτό έγινε την τελευταία στιγμή. Το από που προκύπτει να παίζουν, δεν υπάρχει από πουθενά αυτό… Εχω τους κανονισμούς της FIBA. Δεν λέει την συχνότητα για το πότε πρέπει να παίζουν. Τους εκτιμούσα και τους καταλάβαινα, αλλά αυτό μέχρι ενός σημείου. Η διαιτησία δεν είναι επαγγελματική. Δυστυχώς οι διαιτητές θέλουν να λένε πως είναι επαγγελματίες. Η διαιτητές είναι αμοιβόμενοι. Για να γίνει επαγγελματική η διαιτησία, αυτό πρέπει να το αποφασίσει η ΕΟΚ. Ως τώρα παίρνουν απλά αμοιβή. Πώς παίρνει πελάτη ένας ταξιτζής… Ο πελάτης την επόμενη φορά μπορεί να πάρει άλλον ταξιτζή. Δεν είναι επαγγελματίες οι διαιτητές. Επικαλούνται προηγούμενη απόφαση του ΑΣΕΑΔ ότι ο Αγαδάκος πήρε κάποια χρήματα ενώ δεν παίζει, αλλά αυτό είναι άλλο. Είχε γίνει διεθνής διαιτητής στην Ρουμανία. Η Ομοσπονδία κακώς δεν πήγε στο δικαστήριο και έτσι έχασε την υπόθεση. Ο Βασιλακόπουλος τους έβαλε στη λίστα των διεθνών διαιτητών και έδειξε μεγαλοκαρδία. Θα μπορούσε να μην τους βάλει στους διεθνείς διατητές. Ο Γκόντας είπε ‘αφού μπήκαμε στη λίστα…’. Ο Βασιλακόπουλος τους έβαλε, όμως, και έγινε για να εκλείψει η κόντρα Ευρωλίγκας-FIBA. Ο Γκόντας κινήθηκε έτσι γιατί δεν έχει δικαίωμα να παίξει αλλού εκτός από την Ευρωλίγκα και σχολεία Αμερικής, λόγω ηλικίας. Νομίζω ο Γκόντας βιάστηκε…

Πάμε στην τρίτη ενότητα, αυτό που έθιξε την υπόληψή μου. Από το 2013 είμαι συνταξιούχος, δεν έχω επιχειρηματική δραστηριότητα… Τα έχει αναλάβει ο γιος μου, όχι ο διαιτητής, αλλά ο άλλος. Ο γιος μου αυτός άνοιξε ένα μαγαζί με καφέ εδώ και 1,5 χρόνο. Αυτό δεν ήταν κρυφό. Πουθενά… Εγινε ένα μαγαζί με δύο συνεταίρους μαζί. Ο γιος μου μαζί με άλλους δύο. Τον Φλεβάρη με τους δύο συνεταίρους άνοιξε κι άλλο μαγαζί και το συνέταξε στην ανώνυμη εταιρία. Στην ανώνυμη εταιρία είναι και ο άλλος ο γιος μου, ο διαιτητής. Εγώ είμαι τίμιος και το απέδειξα 18 χρόνια. Υπάρχουν μαρτυρίες… Δεν υπάρχει κάτι πεμπτό. Τότε το είπα αυτό για την ανώνυμη εταιρία και στην ΕΟΚ και είπαν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Για τον άλλο τον γιο μου τον διαιτητή -εδώ να πω ότι με αυτές τις αποδείξεις που βγήκαν στον αέρα, είναι κολάσιμες- εγώ τα μετέφερα όλα… Στην επιχειρηματική δραστηριότητα του γιου μου, ο συνολικός του τζίρος δεν ξεπερνά τα 2%. Αν υπήρχε δόλος, θα το άνοιγε στο όνομα της πεθεράς του και δεν θα έλεγε τίποτα κανείς. Αν υπήρχε κάτι πεμπτό, δεν θα τον άφηνα να παίξει ειδικά με κάποια ομάδα (σ.σ. Προμηθέα καθώς ο Βαγγέλης Λιόλιος έχει την συγκεκριμένη αλυσίδα καφέ). Στο μαγαζί αυτό το συγκεκριμένο πήγαν στις 3/5 για τα τιμολόγια. Γιατί βγάλανε την απόφαση στις 23/5; Ηταν γνωστή αυτή η επαγγελματική του δραστηριότητα. Ο ίδιος ο γιος μου ο διαιτητής, έπαιξε αυτή την ομάδα, πολλές φορές. Οταν έπαιξε στις 23/5, πώς γίνεται να βγαίνει η καταγγελία… Ρώτησα ποινικολόγους αν είναι ποινικά κολάσιμο ένας διαιτητής να έχει επιχειρηματική δραστηριότητα. Πήγα στον εισαγγελέα και μου είπε ‘όχι με τίποτα’. Ρώτησα καφέ ‘μπορεί να έχει;’ και λέει ‘φυσικά’. Είπαμε όμως μήπως δεν είναι ηθικό; Κανείς από εμάς δεν είναι αναμάρτητος, ούτε εγώ… Ηθικά θέλω να είμαι σωστός. Δεν υπάρχει δόλος. Τώρα αν πρέπει ο γιος μου να παίζει αυτή την ομάδα; Ναι, δεν θα παίξει ξανά αυτή την ομάδα (Προμηθέα) για να μην νιώθει το βάρος. Αναρωτήθηκα αν πρέπει να συνεχίσω να είμαι σε αυτή την θέση για να συνεχίσει ο γιος μου. Από την δική μου τη χαζομάρα, αν δεν ήμουν εγώ, ο γιος μου θα έπαιζε περισσότερα παιχνίδια. Μόνο ο γιος μου τιμωρήθηκε για το ματς Κύμη-Πανιώνιος και για τον αγώνα που επαναλήφθηκε Καστοριά-Καρδίτσα. Και τον τιμώρησα εγώ δύο φορές. Κανείς άλλος δεν τιμωρήθηκε. Δεν ξέρω πώς πρέπει να τελειώσω όλα αυτά που είπα πριν… Η διαιτησία του πόλο είναι η πιο δύσκολη, το δεύτερο πιο δύσκολο άθλημα όσον αφορά την διαιτησία είναι το μποξ και το τρίτο είναι το μπάσκετ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνονται λάθη. Εμάς μας πυροβολούν όλοι…”.

Για την επαγγελματική σχέση του γιου του με εταιρία συμφερόντων του ιδιοκτήτη του Προμηθέα: “Ηταν δόλια η συνεργασία;”.

Για το αν παραιτηθεί: “Να παραιτηθώ γιατί; Μόνο αν το ζητήσει η ΕΟΚ. Τώρα είμαι με τον Βασιλακόπουλο και δεν λοξοδρομώ. Εγώ δεν τον πουλάω… Εγώ είμαι αμισθί. Δεν πληρώνομαι. Το κάνω γιατί μου αρέσει. Το 2016 κανείς δεν κατέβηκε να διεκδικήσει την προεδρία. Αν το 2020, δεν κατέβει άλλος, πάλι ο Βασιλακόπουλος θα είναι”.

Για το ότι είναι 18 χρόνια στο χώρο και 20 ο Βασιλακόπουλος και αν κουράστηκε: “Οποιος θέλει, πολεμά, διεκδικεί και το κερδίζει. Ο Βασιλακόπουλος ίδρωσε… Δεν είπα εγώ ότι δεν έκανα λάθη, κανείς δεν είναι αλάνθαστος”.

Για την μήνυση των Γκόντα-Φούφη και για το ποια… αφεντικά ήθελαν να διαπομπεύσουν τον Βασιλακόπουλο: “Η Ευρωλίγκα. Τα αφεντικά εννοώ έξω…”.

Για τους διαιτητές της Ευρωλίγκα και γατί δεν παίζουν στην Ελλάδα: “Στις 9/10/15 ο Μπάουμαν είπε προς τον Βασιλακόπουλο ότι οι Εθνικές Ομοσπονδίες πρέπει να έχουν τον πλήρη έλεγχο στη χώρας τους. Και αυτό συμβαίνει και για την διαιτησία. Ολες οι Ομοσπονδίες ακολουθούν την FIBA. Η κάθε Ομοσπονδία μπορεί, βέβαια, να πράξει όπως θέλει. Απλώς τους θέσαμε στο περιθώριο (τους διαιτητές). Τους πήρα τηλέφωνο έναν-έναν και τους είπα ‘ξέρατε πως αν παίζατε στην Ευρωλίγκα, δεν θα ήσασταν στη FIBA’. Ο κ. Γκόντας 11/10/16, όπως και οι άλλοι, έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ/ΕΟΚ και έλεγε πως 11-12-13/10/16 θα απουσιάζει από την Ελλάδα και μας μετέφερε τις ευχαριστίες του για την συνεργασία που είχαμε. Ποιος τους έδιωξε, εμείς ή αυτοί; Επίσης είπε (ο Γκόντας) να κατανοήσουμε την απόφαση να συνεχίσει στην Ευρωλίγκα και τόνισε αυτή η απόφαση πάρθηκε λόγω οικονομικών. Ηξερε πως υπήρχε και το όριο ηλικίας… Τόνισε, επίσης, πως είχε σεβασμό προς το πρόσωπο του Βασιλακόπουλου. Ολοι ήταν ‘κ. πρόεδρε, κ. πρόεδρε, κ. πρόεδρε…”. Κάνεις μήνυση σε ένα πρόσωπο ενώ λες πως έχεις σεβασμό απέναντί του;”.

Για την επιστολή που έστειλε στους διαιτητές για το αν επιλέξουν Ευρωλίγκα ή FIBA: “Υπήρχε μια σύγκρουση των δύο και θέλαμε να δούμε τις προθέσεις τους”.

Για το αν δέχτηκε απειλές: “Από κανέναν… Μόνο το 1996 από κάτι οπαδούς του Παναθηναικού, όταν έπαιξα το Ηρακλής-Παναθηναικός. Εντάξει εγώ είμαι Ηρακλής. Δεν το έκρυψα ποτέ”.

Για τον Σχινά: “Ο Σχινάς έχει δικαστική διαμάχη με τον πρόεδρο του Παναθηναικού και εξαιρέθηκε από την μέρα που είχε αυτή την αντιδικία”.

Για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και αν την σέβεται: “Δεν την σεβαστήκαμε; Ολοι έπαιξαν. Το ότι μετά δεν τους βάλαμε σε ματς, είναι δικό μας θέμα. Τον άλλον, τον βάλαμε να παίξει δυο φορές τελικό… Οταν βάλαμε τον Κορομηλά να παίξει, στον άλλον τελικό έπαιζε Προμηθέας-ΠΑΟΚ. Το ΑΣΕΑΔ είναι Ανώτατο Συμβούλιο αλλά εμείς κρίναμε τι θα κάνουμε. Ξέρετε τι κολλήματα είχαν οι διαιτητές; Βιάστηκαν… Και εμείς είχαμε κάνει άλλη ομάδα διαιτητών. Ο Φούφης είχε πιθανότητες να παίξει. Για τον Γκόντα, η πρότασή μου ήταν να μην παίξει, όπως και για τον Πηλοίδη”.

Για τον Καρακατσούνη: “Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός έβγαζε σπυριά γι’ αυτόν…”.

Για τους γιους του: “Η εταιρία των παιδιών μου ασχολείται και με τουριστικά. Δεν έχουν μια δραστηριότητα μόνο…”.

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την διαιτησία: “Πέρασαν χρυσές εποχές με καλούς διαιτητές. Μπορεί τώρα να μην έχουμε το σύνολο των διαιτητών. Σε λίγα χρόνια θα έχουμε μια καλή φουρνιά”.

Για την FIBA και την ΕΟΚ: “H FIBA λέει πως δεν υπάρχει πουθενά οι διαιτητές να παίζουν σε συγκεκριμένα παιχνίδια… Το να με κρίνεις εμένα ότι δεν κάνω καλά την δουλειά μου, καλώς… Μόνο η ΕΟΚ, όμως, μπορεί να με κρίνει. Φταίει ο Βασιλακόπουλος που έλεγε την αλήθεια ή αυτοί που είναι μια έτσι, μια αλλιώς; Ξαφνικά βγήκε μια συμπόνια για συγκεκριμένους διαιτητές που όταν έπαιζαν, δέχονταν κριτική”.

Για το αν έχει παραιτηθεί κάποια φορά: “Οχι ποτέ. Μόνο πριν 18 χρόνια. Εμένα η μύτη μου δεν ψηλώθηκε. Αν ο πρόεδρος μου ζητήσει να φύγω, τότε δεν φύγω. Δεν θα φύγω από το άρμα της Ομοσπονδίας. Σε αυτό θα μείνω”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…