Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πρίντεζης: “Καλή δύναμη στην οικογένεια Γιαννακόπουλου,τους εύχομαι τα καλύτερα”

Πρίντεζης: “Καλή δύναμη στην οικογένεια Γιαννακόπουλου,τους εύχομαι τα καλύτερα”

printezis 1

Τα συλλυπητήρια του για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέφρασε κι ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, μετά το τέλος του τρίτου τελικού μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο “Νίκος Γκάλης”.

“Συλλυπητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού και στην οικογένεια του κ. Γιαννακόπουλου. Είμαι μία δύσκολη στιγμή για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και για τον ελληνικό αθλητισμό. Καλή δύναμη και τους εύχομαι τα καλύτερα”, δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε: “Πρέπει να είμαστε καλύτεροι τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να νικήσουμε στο ΣΕΦ. Είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας το ότι δεν έχουμε νικήσει στο ΣΕΦ. Όπως είναι η σεζόν όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν σε όλες τις έδρες, όπως κάναμε εμείς και στο πρώτο ματς της σειράς. Έχουμε περιορίσει σε γενικές γραμμές την παραγωγικότητα του Παναθηναϊκού αμυντικά. Σκοράρει λιγότερο από ό,τι στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να κάνουμε και άλλα. Επιθετικά έχουμε πολλές ανορθοργραφίες. Πρέπει να κάνουμε εμείς αυτό που δεν θέλουμε να κάνει ο Παναθηναϊκός, όπως να διαβάζομε τα μις ματς και να τρέχουμε στον αιφνιδιασμό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …