Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Παρέμεινε στον Άρη Πετρούπολης ο Αρχιμανδρίτης (pic)

Παρέμεινε στον Άρη Πετρούπολης ο Αρχιμανδρίτης (pic)

arximandritis ilias aris petroupolis

Στον πάγκο του Άρη Πετρούπολης θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Ηλίας Αρχιμανδρίτης, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός θα κοουτσάρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΚΑ, ενώ παράλληλα θα είναι προπονητής και του παιδικού τμήματος, αλλά και υπεύθυνος ακαδημιών.

Αναλυτικά:

“Η ώρα επανεκκίνησης ήρθε για τον Άρη, με την παραμονή στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας του Ηλία Αρχιμανδρίτη, ενός ικανότατου, φιλόδοξου και εργασιομανή προπονητή που θα προσπαθήσει να χτίσει το νέο Άρη με μία νέα φιλοσοφία.

Πρώτα από όλα οι νέοι, πάνω από όλα το μπάσκετ, είναι το νέο μότο του συλλόγου όπου με ένα αξιόλογο προπονητικό τιμ του οποίου ηγείται ο Ηλίας Αρχιμανδρίτης θα προσπαθήσει να βάλει τα νέα γερά θεμέλια που θα οδηγήσουν ξανά τον σύλλογό μας στην κορυφή.

Η άνοδος της παιδικής ομάδας στην Α’ κατηγορία είναι η απάντηση στις κασσάνδρες που βιάστηκαν να “διαλύσουν” τον Άρη Πετρούπολης.

Η δουλειά στις υποδομές του Άρη δεν σταμάτησε ποτέ!

Με τον Ηλία Αρχιμανδρίτη (προπονητής ανδρών & παίδων, υπεύθυνος ακαδημιών), τον
Δημήτρη Αχινιώτη (βοηθός εφήβων, ακαδημίες)
Αποστόλης Γραβαλος (βοηθός παιδικού, παμπαίδων Α & Β) και στις ακαδημίες με τους Θαναση Οικονομίδη, Γιώργο Παππά και Άννα Γκούρμα (κορίτσια) θα συνεχίσουν με το ίδιο πάθος για την πραγμάτωση του στόχου που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία ικανών αθλητών που θα στελεχώσουν τον Άρη του αύριο.

Καλωσορίζουμε όσους αθλητές μας εμπιστεύονται και θα δουλέψουν μαζί μας για να φτιάξουμε μια ομάδα με όραμα!

Το νέο ΔΣ υπόσχεται στους αθλητές του συλλόγου ότι η προτεραιότητα είναι αυτοί και τους ζητά η δική τους προτεραιότητα να είναι ο Άρης!

Είμαστε ο Άρης, είμαστε εδώ! Μαθαίνουμε από το χθες, χτίζουμε το αύριο!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…