Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Ανανέωση συνεργασίας με την FMS

Ολυμπιακός: Ανανέωση συνεργασίας με την FMS

olympiakos

Η FMS θα συνεχίσει να αποτελεί τον επίσημο χορηγό του Ολυμπιακού, με την ”ερυθρόλευκη” ΚΑΕ να ανακοινώνει επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

”H ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση, την επέκταση της συνεργασίας της με την FMS στην κατηγορία του Επίσημου Χορηγού, ως Official Auto Partner”.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: ”Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επέκταση της συνεργασίας μας με ένα από τους πιο πιστούς και σημαντικούς συνεργάτες μας, την FMS για τα ερχόμενα 3 έτη. Με αυτή τη ανανέωση θα συμπληρώσουμε 8 συνεχόμενες σαιζόν άριστης και αποδοτικής συνεργασίας με μια πολύ αξιόπιστη και πρωτοπόρο εταιρεία από τον χώρο του αυτοκινήτου. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, η FMS μεγάλωσε και πλέον θεωρείται leader στον χώρο της ενώ συνεχώς επεκτείνει τον κλάδο των δραστηριοτήτων της. Θεωρούμε ότι ως Ολυμπιακός συμβάλλαμε σημαντικά σε αυτή την ανάπτυξη και πλέον η δυναμική του brand της FMS επεκτείνεται ακόμα περισσότερο και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερες και αποδοτικότερες ημέρες!”

Ο Δ/νων Σύμβουλος της FMS κ. Νίκος Βρανάς, δήλωσε: ”Επισφραγίζοντας την στενή σχέση μεταξύ της FMS και της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έπειτα από 5 χρόνια συνεργασίας η λέξη που μας περιγράφει είναι η “οικογένεια”. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα τη διοίκηση που το όραμα μας να παραμείνουμε μαζί στην κορυφή μας ενώνει μας εμπνέει και μας “οδηγεί”. Ζούμε μία μόνιμη αγωνιστική περίοδο με μεγάλες συγκινήσεις, με διαρκείς αγώνες και απαιτήσεις κόντρα στις απρόβλεπτες καταστάσεις της εποχής. Έτσι, ένας δυνατός αγωνιστικά συνεργάτης σαν τον Ολυμπιακό, με τόσο αξιοπρόσεχτη και σταθερή παρουσία στα γήπεδα Ελλάδας και Ευρώπης αποτελεί πραγματική έμπνευση για εμάς στην FMS. Στόχος μας είναι να πρωτοπορούμε, να εμπνεόμαστε συνεχώς και να πορευόμαστε μέσα από δημιουργικές συνεργασίες που κρατούν στο πέρασμα των χρόνων. Αυτό μας οδήγησε στην ανανέωση της συνεργασίας μας για τα επόμενα 3 χρόνια.Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε στην ομάδα οι επόμενες χρονιές που θα είμαστε μαζί, να συνοδευτούν από ανάλογες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πέρα από τα εμπορικά οφέλη ή την αναγνώριση που αποκομίζουμε καθημερινά εμείς ως FMS όντας μέρος των επιτυχιών της ομάδας, οι αξίες που εκπροσωπεί, είναι αυτό που μας εκφράζει περισσότερο και δεν περιγράφεται σε μία δήλωση ή σε ένα συμφωνητικό. Ευχή όλων μας η πρόοδος και οι επιτυχίες να συνεχίσουν να μας χαρακτηρίζουν αμφότερους και τα επόμενα χρόνια της συνεργασίας”.

Προφίλ FMS

H FMS ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1992 και με την πάροδο των ετών, εξελίχθηκε σε έναν πλήρως ολοκληρωμένο και καθετοποιημένο πάροχο Πώλησης, Ενοικίασης και Συντήρησης Οχημάτων. Σήμερα είναι επίσημος διανομέας της Fiat, Fiat Professional, Hyundai και KIA. Αθροιστικά οι χώροι εξυπηρέτησης συνεργείου φανοβαφείου, εστίασης, αναμονής και χώροι στάθμευσης των αυτοκινήτων που καταλαμβάνουν οι εγκαταστάσεις της FMS είναι 22.000 τ.μ. Τοποθετημένοι στρατηγικά στην Αθήνα την Θεσσαλονίκη και την Κρήτη, μπορούν να καλύψουν μέχρι και 250 διελεύσεις την ημέρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Υπήρξαν σημεία που μπορούσαμε να καθαρίσουμε»

Στις λάθος αποφάσεις που πήρε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με τον Έλληνα …