Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Κύριε Βασιλακόπουλε, όλα καλά (ΙΙ);

Κύριε Βασιλακόπουλε, όλα καλά (ΙΙ);

giorgos vasilakopoulos takis tsagkronis

Γιώργος Κογκα λίδηςΠρόσφατα δημοσιοποιήσαμε τη λίστα των εργαζομένων στην Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής, από την οποία προέκυπτε το γεγονός πως ο υιός Τσαγκρώνης δεν εμφανίζονταν ως φυσικοθεραπευτής (όπως ψευδώς δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος), αλλά ως υπάλληλος γραφείου. Φυσικά και δεν απάντησε κανείς, καθώς το δόγμα στις τάξεις της… παρέας είναι «αφήστε το, σε τρεις μέρες δεν θα το θυμάται κανείς».

Δεν είναι, όμως, η μοναδική άξια αναφοράς περίπτωση υπαλλήλου.

Στο νούμερο 11 της σχετικής λίστας, βρίσκεται ο κ. Χαρίδημος Κατσιμάρδος. Πρόκειται για έναν από τους πιο… πολυτάλαντους υπαλλήλους της Ευρώπης, ου μην του πλανήτη. Εδώ και 8 χρόνια είναι υπάλληλος της ΕΣΚΑ και για ένα μικρό διάστημα (έξι μηνών) ήταν και Κριτής (παρότι δεν επιτρέπεται η παράλληλη απασχόληση). Γρήγορα κατάλαβαν το… λάθος και το διόρθωσαν. Α, ο άνθρωπος ήταν και διαιτητής, γιατί -είπαμε- είναι πολυτάλαντος και πολυπράγμων.

Μέσα σε αυτά που μπορεί να κάνει πολύ καλά, είναι να τελειώνει τη δουλειά του στον μισό χρόνο από τους συναδέλφους του. Μην σας πούμε και νωρίτερα. Βλέπετε, όταν δεν έχει δουλειά (ή όταν την έχει τελειώσει), εκτελεί χρέη οδηγού του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου! Και το κάνει με συνέπεια, χρόνια τώρα.

Η ορθή διαδικασία είναι να υπογραφεί τριμερής σύμβαση δανεισμού, από την ΕΣΚΑ στην ΕΟΚ. Δηλαδή, έπρεπε τόσο ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, όσο κι ο πρόεδρος της ΕΟΚ, αλλά κι ο ίδιος ο κ. Κατσιμάρδος, να συμφωνήσουν και να συνυπογράψουν ένα χαρτί, που να λέει ότι η Ένωση «δανείζει» τον συγκεκριμένο «υπάλληλο» στην ΕΟΚ. Είμαστε σίγουροι ότι έχει υπογραφεί το χαρτί, ότι έχει κατατεθεί στο ΙΚΑ και στους άλλους δημόσιους οργανισμούς που έχουν ενδιαφέρον.

Σε διαφορετική περίπτωση -λέει ο νόμος- η Επιθεώρηση Εργασίας μπορεί να επιβάλλει πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, αν δεν έχουν τηρηθεί τα προβλεπόμενα, που -επαναλαμβάνουμε- είμαστε σίγουροι ότι έχουν τηρηθεί.

Θέση οδηγού δεν προβλέπεται, αλλά δεν μπορεί να τα προβλέψει όλα ο νόμος. Επίσης, δεν προβλέπεται να μαζεύονται στην ΕΣΚΑ όλοι οι… συγγενείς και φίλοι. Κι είναι απορίας άξιο πώς βγαίνει η δουλειά, αφού από τους 11 εργαζόμενους ο ένας είναι μόνιμος κάτοικος Πατρών (Τσαγκρώνης), ο άλλος είναι οδηγός επί τιμή (Κατσιμάρδος), οπότε αν αφαιρέσουμε και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κι έναν που έχει την ευθύνη για να είναι καθαροί οι χώροι, η δουλειά πέφτει στους άλλους επτά!

Μπράβο στους επτά που τα καταφέρνουν και διαχειρίζονται τέτοιο όγκο δουλειάς. Και βέβαια, διπλά μπράβο για τον κ. Κατσιμάρδο, ο οποίος (χωρίς να γνωρίζουμε τυχόν άλλα χόμπι του) στον χώρο του μπάσκετ έχει εμφανιστεί ως: Διαιτητής, Κριτής, Οδηγός και Υπάλληλος γραφείων. Συγκλονιστικός…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …