Κεντρική Γ' Εθνική Ημέρα ανανεώσεων για τα Μελίσσια!

Ημέρα ανανεώσεων για τα Μελίσσια!

Σε σημαντικές ανανεώσεις παικτών ενόψει της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας προχώρησαν τα Μελίσσια, καθώς ανακοίνωσαν την παραμονή πέντε παικτών στην ομάδα. Ο ΚΑΟΜ κράτησε τους νεαρούς και ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές που ξεχώρισαν στη σεζόν και όπως ανέφεραν στην ανακοίνωση τους, μένουν πιστή στο μοντέλο που τους έφτασε στις εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά:

“Πιστά στο μοντέλο που τα έφτασε στις εθνικές κατηγορίες, τα Μελίσσια συνεχίζουν και στη δεύτερη χρονιά τους στη Γ’ Εθνική στο ίδιο αγωνιστικό μοντέλο. Έτσι από την ομάδα που είχε εξαιρετική παρουσία την προηγούμενη σεζόν ανακοινώνεται ότι, συνεχίζουν με τα χρώματα του ΚΑΟΜ οι Βασίλης Καραχάλιος (Power Forward, 21), Γιώργος Τζωρτζόπουλος (Shooting Guard, 25), Θάνος Κοντός (Power Forward, 23), Βασίλης Κυπαρίσης (Point Guard, 21) και Γιάννης Ζήρος (Small Forward, 22).

Και οι πέντε νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες ξεχώρισαν ιδιαίτερα τη χρονιά που πέρασε στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες. Τώρα υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου τεχνικού Αλέκου Δάγλα μπαίνουν πλέον στο γήπεδο σε ρόλο πρωταγωνιστή για τα Μελίσσια, με στόχο τη σκληρή δουλειά και έχοντας πάντα υψηλούς στόχους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Ο ΚΑΟΜ κινείται ήδη για να ενισχύσει τον βασικό του κορμό και με άλλους νεαρούς, ταλαντούχους παίκτες δίνοντας τους την ευκαιρία να αγωνιστούν σε εθνική κατηγορία. Σε αυτούς θα προστεθούν με στοχευμένες κινήσεις όσοι έμπειροι παίκτες απαιτείται για να στηρίξουν, εκεί που πρέπει, το συγκεκριμένο αγωνιστικό μοντέλο με στόχο να πρωταγωνιστήσει ο ΚΑΟΜ στη μάχη του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και τη νέα αγωνιστική σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Τσάμης: “Δεν μας σκοτώνει ο ιός αλλά η αναποφασιστικότητα, αποφάσεις εδώ και τώρα”

Θέση για την επί τέσσερις μήνες αεργία των αθλητών πήρε με ανάρτηση του στα social media o…