Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ ΦΕΑ: Ανανέωσαν Στεργιάκης και Δεληγιάννης

ΦΕΑ: Ανανέωσαν Στεργιάκης και Δεληγιάννης

fea

Η ΦΕΑ πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά φέτος και γι αυτό φρόντισε να κρατήσει τον βασικό της κορμό ενόψει της νέας χρονιάς. Συγκεκριμένα, η ΦΕΑ ύστερα από την ανανέωση των συμβολαίων του Κώστα Ρωμοσού, του Κώστα Μπασέα, του Λευτέρη Καραλευθέρη και του Γιώργου Αναούνη, προχώρησε στην ανανέωση των συμβολαίων του Αλέξανδρου Στεργιάκη και του Γιώργου Δεληγιάννη.

Αναλυτικά:

Το …φονικό δίδυμο Στεργιάκης και Δεληγιάννης χέρι-χέρι με τη ΦΕΑ και στην Α’ ΕΣΚΑ!

Η πεμπτουσία του μπάσκετ δεν είναι άλλη από το καλάθι. Η άμυνα αυτοθυσία μπορεί να πάρει το χειροκρότημα, ένα κλέψιμο της μπάλας επίσης, ένα εντυπωσιακό κόψιμο μπορεί να φέρει αυθόρμητα το «ωωω» της εξέδρας, όμως η στιγμή της αποθέωσης είναι όταν η …πορτοκαλί θεά αναπαυτεί στο διχτάκι.

Κάθε ομάδα, από την μεγαλύτερη μέχρι την μικρότερη, έχει τον “φονιά” της, όμως αυτό που πραγματικά κάνει ευτυχισμένο έναν προπονητή, είναι όταν μπορεί να στηριχθεί, όχι σε ένα, αλλά σε δύο “πολυβόλα” που θα σκορπίζουν τον πανικό στις αντίπαλες άμυνες.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ. Ο …ευτυχέστερος προπονητής, ο Αλέξης Καρατζάς της ΦΕΑ ήταν από τους λίγους που δεν είχαν άγχος αν το βαρύ πυροβολικό της κατηγορίας, ο Αλέξανδρος Στεργιάκης …μπλόκαρε, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση …καιροφυλακτούσε το έτερο “κανόνι”, o Γιώργος Δεληγιάννης.

Αμφότεροι συμφώνησαν να συνεχίσουν να …βομβαρδίζουν τα αντίπαλα καλάθια και τη νέα χρονιά φορώντας την “κυανέρυθρη” φανέλα της ομάδας της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ αυτή τη φορά. Δύο ανανεώσεις που σίγουρα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία των ανθρώπων του συλλόγου, αφού οι δύο προαναφερόμενοι καλαθοσφαιριστές μαζί με τον Λευτέρη Καραλευθέρη αποτελούσαν την …τριπλέτα θανάτου για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Ο Αλέξανδρος Στεργιάκης τη σεζόν που τελείωσε ανακηρύχτηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας ξεπερνώντας τους 500 πόντους (572 στο σύνολο, 507 στο πρωτάθλημα με 19 τρίποντα και 65 στο κύπελλο με ένα τρίποντο), ενώ ο Γιώργος Δεληγιάννης σημείωσε 349 πόντους (298 στο πρωτάθλημα με 40 τρίποντα και 51 στο κύπελλο με ένα τρίποντο).

Έτσι μετά τον μεγάλο αρχηγό, τον Κώστα Ρωμοσιό, τον έτερο captain Κώστα Μπασέα, την παραμονή στο ανδρικό του νεαρού με το εφηβικό τμήμα Γιώργου Αναούνη και την ανανέωση με τον Λευτέρη Καραλευθέρη, οι Αλέξανδρος Στεργιάκης και Γιώργος Δεληγιάννης θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη ΦΕΑ και τη νέα σεζόν. Όλα αυτά φανερώνουν πως όλα πλέον βαδίζουν σε σωστές βάσεις και πως καμία ημέρα δεν θα πάει χαμένη για το χτίσιμο της ομάδα στην επάνοδό της στην Α’ ΕΣΚΑ…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…