Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Δυσαρέσκεια στην “πράσινη” ΚΑΕ για μεροληψία υπέρ του Ολυμπιακού

Δυσαρέσκεια στην “πράσινη” ΚΑΕ για μεροληψία υπέρ του Ολυμπιακού

1701400 1

Ο Ολυμπιακός επικράτησε επί του Παναθηναικού 65-75 στο “Νίκος Γκάλης” και έκανε το 1-0 με τους ερυθρόλευκους να έχουν το πάνω χέρι στα πλέι-οφ των τελικών. Στις τάξεις του Παναθηναϊκού επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια αφού θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρισης από τους αρμόδιους φορείς.

Όπως αναφέρουν στις τάξεις των «πρασίνων» υπάρχει μεγάλη κωλυσιεργία όσον αφορά την αντιμετώπιση που έχουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι από την Πολιτεία και τον Αθλητικό Εισαγγελέα, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Στέκονται στην καταγγελία που είχε κάνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στις 16/2 εις βάρος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την ανακοίνωση της 13ης Φεβρουαρίου, με την οποία θεωρούσε ότι υπήρχε δυσφήμηση του αθλήματος

Επιπλέον κάνουν λόγο για τις δηλώσεις των Γιαννη Σφαιρόπουλου, Χρήστου Σταυρόπουλου και Κώστα Παπανικολάου μετά το ματς της κανονικής περιόδου σε βάρος των διαιτητών, όπως επίσης και στο βίντεο της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, το οποίο θεωρούν οι «πράσινο» δυσφημιστικό για το άθλημα και την ίδια την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Σκέντο
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…