Κεντρική Basket League Κύμη Δοκιμάζει νέα ταλέντα η Κύμη

Δοκιμάζει νέα ταλέντα η Κύμη

Kimi 2

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι δοκιμαστικές προπονήσεις της Κύμης για νεαρούς παίκτες που έχουν γεννηθεί από το 2001 έως το 2003.

Συγκεκριμένα, το κλειστό της Κανήθου αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του από την Παρασκευή έως και την Κυριακή (15-17/06) για τα παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν για την ένταξή τους το εφηβικό τμήμα.

Τέλος, τα  tryouts αναμένεται να γίνουν υπό την επίβλεψη του Γιάννη Πανούση, στον οποίο και θα πρέπει να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες.

Η ανακοίνωση: “Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την διεξαγωγή δοκιμαστικών(tryouts) για την στελέχωση της προσφάτως ανανεωμένης ακαδημίας του. Τα δοκιμαστικά θα λάβουν χώρα στο κλειστό της Κανήθου στην Χαλκίδα την Παρασκευή 15/6, το Σάββατο 16/6 και την Κυριακή 17/6 (ώρες 17:00-19:00) υπό την επίβλεψη του προπονητή της Ακαδημίας μας κ. Γιάννη Πανούση. Οι νεαροί αθλητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να είναι γεννημένοι από το 2001 ως το 2003, ενώ απαραίτητη για την συμμετοχή τους είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης. Η όλη διαδικασία δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Καλούμε λοιπόν τους ενδιαφερόμενους να έρθουν στο κλειστό της Κανήθου, να μας δείξουν την αγάπη τους για το μπάσκετ και τις ιδιαίτερες ικανότητές του σε αυτό και να γίνουν υποψήφια μέλη της ομάδας μας. Οι καλύτεροι από αυτούς θα επιλεγούν να στελεχώσουν το εφηβικό μας τμήμα, να καλλιεργήσουν τις ικανότητές τους και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και γιατί όχι να μεταπηδήσουν στο απώτερο μέλλον στην ανδρική ομάδα της Κύμης! Σας περιμένουμε! Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον προπονητή της Ακαδημίας της Κύμης κ. Γιάννη Πανούση στο τηλέφωνο 6972150208.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…