Κεντρική Γ' Εθνική Δεράος: “Να αναδείξουμε τις δυνατότητες της ομάδας”

Δεράος: “Να αναδείξουμε τις δυνατότητες της ομάδας”

Δεράος, Χαρίλαος Τρικούπη

“Προσπαθήσαμε στη διάρκεια της σεζόν να αλλάξουμε αρκετά πράγματα, που είναι πιο κοντά στην δική μου φιλοσοφία. Η δουλειά αυτή είχε θετικά αποτελέσματα. Όμως η ομάδα είχε και έχει περισσότερες δυνατότητες και αυτές θα πρέπει να τις αναδείξουμε την επόμενη χρονιά”. Αυτά τόνισε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Σπύρος Δεράος, αναφερόμενος στη σεζόν που πέρασε, αλλά και στο μέλλον.

-Η σεζόν ολοκληρώθηκε, ο νέος στόχος ποιος είναι πλέον;

“Η φιλοσοφία της διοίκησης και δικό μου κύριο μέλημα είναι οι παίκτες μας να βελτιώνονται σε ατομικό, αλλά και ομαδικό επίπεδο βάζοντας καινούργιες γνώσεις και δεξιότητες στο παιχνίδι τους. Είδαμε στο πρωτάθλημα που τελείωσε τους παίκτες μας να κάνουν ένα βήμα πιο μπροστά, ευελπιστούμε αυτό να συνεχίσει να γίνεται δίνοντας μεγάλη έμφαση στην μεταβατική περίοδο που μόλις ξεκινήσαμε διάρκειας 7 εβδομάδων. Σε αυτή θα συμμετέχουν οι Έφηβοι, οι Νέοι και οι Άνδρες. Όλη η προπονητική ομάδα έχει την χαρά και το κίνητρο να δουλέψει με αυτά τα παιδιά που στην συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται από τα σπλάχνα του Συλλόγου”.

-Το σχόλιό σας για επόμενη χρονιά;

“Συνεχίζουμε στην ίδια φιλοσοφία. Μέσα από σκληρή δουλειά θέλουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για να παρουσιάσει εκείνα τα προπονητικά χαρακτηριστικά που στόχος είναι να διέπουν το παιχνίδι μας. Στο πρωτάθλημα που πέρασε πήραν περισσότερο χρόνο και απέκτησαν ρόλο νέα παιδιά. Προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε να κινούμαστε για να ενισχυθεί περισσότερο ο ρόλος και ο χρόνος τους”.

-Κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο θα γίνουν;

“Κατά την διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, που ήδη διανύουμε, θα γίνουν και κάποιες δοκιμές παικτών και σε συνεργασία με την διοίκηση θα υλοποιηθούν οι κατάλληλες κινήσεις πάνω πάντα στην φιλοσοφία, που διέπει τον Σύλλογο, για να παρουσιάσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο τη νέα σεζόν. Με χαρακτηριστικά το σωστό και ορθολογικό τρόπο αντιμετώπισης του παιχνιδιού, φρέσκες ιδέες, αρκετή ενέργεια και φυσικά ελκυστικό μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…