Κεντρική Γ' Εθνική Ανανέωσε με τρεις ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου

Ανανέωσε με τρεις ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Άρη Φουντά, Δημήτρη Βαρσαμούλη και Θοδωρή Πανουσόπουλο, ανακοίνωσε επίσημα η Ένωση Ιλίου. Οι τρεις καλαθοσφαιριστές θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικοί στην προσπάθεια της ομάδας για την επίτευξη των στόχων της στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Άρη Φουντά, Δημήτρη Βαρσαμούλη και Θοδωρή Πανουσόπουλο.

Ο Άρης Φουντάς παραμένει για μια ακόμη σεζόν στην ομάδα μας, ώστε να την βοηθήσει να επιτύχει τον στόχο της, ένας αθλητής με ικανότητες τόσο στο περιφερειακό σκοράρισμα, όσο και κοντά στο καλάθι.

Ο Δημήτρης Βαρσαμούλης αποτέλεσε πέρυσι την βάση των ψηλών της Ένωσης Ιλίου και για μια ακόμη χρονιά θα πορευτούμε μαζί στην προσπάθεια να επιτύχουμε κάθε στόχο που θα τεθεί.

Τελευταίος της τριάδας αλλά από τους ταλαντούχους αθλητές και παιδί που προέρχεται από τις υποδομές της ομάδας μας ο γκαρντ Θοδωρής Πανουσόπουλος, ο οποίος και την εφετινή χρονιά θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας.

Ευχόμαστε και στους τρεις αθλητές μας υγεία πάνω από όλα και μαζί θα οδηγήσουμε την ομάδα μας και την εφετινή χρονιά να επιτύχει κάθε στόχο που θα τεθεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Τσάμης: “Δεν μας σκοτώνει ο ιός αλλά η αναποφασιστικότητα, αποφάσεις εδώ και τώρα”

Θέση για την επί τέσσερις μήνες αεργία των αθλητών πήρε με ανάρτηση του στα social media o…