Κεντρική Basket League Κύμη Ανανέωσε με όλο το τεχνικό τιμ η Κύμη

Ανανέωσε με όλο το τεχνικό τιμ η Κύμη

Η Κύμη πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν τη φετινή χρονιά και ήθελε να διατηρήσει την επιτυχημένη «συνταγή» στον πάγκο της ομάδας. Αρχικά, η Κύμη ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Καστρίτη, ενώ ανακοίνωσε ότι στην ομάδα θα παραμείνει σύσσωμο το τεχνικό τιμ της προηγούμενης χρονιάς.

Αναλυτικά:

“Μετά την εξαιρετική φετινή παρουσία στο πρωτάθλημα η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ήθελε να διατηρήσει την επιτυχημένη «συνταγή» στον πάγκο της ομάδας, με το πρώτο βήμα να γίνεται την προηγούμενη εβδομάδα με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Καστρίτη. Όπως όμως έχει επανειλημμένως αναγνωρίσει και αναφέρει ο προπονητής της Κύμης, μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία είχαν και οι άμεσοι συνεργάτες του, οι βοηθοί προπονητές Ισίδωρος Κουτσός και Δημήτρης Βαρβούνης, καθώς και ο γυμναστής Δημήτρης Πασπαλάς. Επιθυμία του κ. Καστρίτη ήταν λοιπόν να έχει στο πλευρό του και την νέα σεζόν τους ίδιους συνεργάτες, επιθυμία που έσπευσε να υλοποιήσει άμεσα η διοίκηση της ΚΑΕ, ανανεώνοντας την συνεργασία της με όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου!

Να σημειώσουμε ότι ο Ισίδωρος Κουτσός παραμένει για τέταρτη διαδοχική χρονιά στην θέση του βοηθού προπονητή της Κύμης, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα βρίσκεται στην ομάδα μας και ο γυμναστής  Δημήτρης Πασπαλάς. Για τον βοηθό προπονητή Δημήτρη Βαρβούνη αυτή θα είναι η δεύτερη  σεζόν του στην Κύμη, ήταν όμως συνεργάτης του κόουτς Καστρίτη μια ακόμη χρονιά στην ομάδα των Τρικάλων. Εμείς ευχόμαστε σε όλους τους καλή επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι έχουν να προσφέρουν πολλά ακόμα στον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…