Κεντρική Β' Εθνική Ανανέωσε και ο Τσιακλάγκανος!

Ανανέωσε και ο Τσιακλάγκανος!

Ο Φίλιππος Βέροιας πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας και κατάφερε να πάρει την άνοδο στη Β΄Εθνική. Ο Φίλιππος φρόντισε να κρατήσει στην ομάδα τους “πυλώνες”, που τον οδήγησαν στη Β΄Εθνική, καθώς τη φανέλα της ομάδας της Βέροιας θα φοράει και ο Γιώργος Τσιακλάγκανος, ο οποίος έγινε ο πέμπτος που ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά:

“Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τσιακλάγκανο για έναν ακόμα χρόνο. Ο 25χρονος πολυσύνθετος small/power forward με καταγωγή από τον Βόλο βοήθησε τα μέγιστα στην πορεία ανόδου της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που μόλις ολοκληρώθηκε και θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητικού team και στο επερχόμενο άκρως ανταγωνιστικό, όπως προβλέπεται, πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής.

Παραμένοντας αταλάντευτη στο πλάνο της διατήρησης του περσινού επιτυχημένου κορμού ως βασική της προτεραιότητα (και έχοντας ήδη ανανεώσει την συνεργασία της με 5 αθλητές από το περσινό ρόστερ), η διοικούσα επιτροπή συνεχίζει και λίαν συντόμως ολοκληρώνει τις επαφές της προς αυτήν την κατεύθυνση. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Τσιακλάγκανο και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια επιτυχημένη χρονιά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Κουτουξίδης: Ταλαντούχος αλλά και άκρως αποτελεσματικός… (vid)

Ο Νίκος Κουτουξίδης είναι από τους πλέον ταλαντούχους Θεσσαλονικείς καλαθοσφαιριστές. Κατά…