Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Τρελαμένος” ο Ξανθόπουλος για την κατάκτηση του τίτλου!

“Τρελαμένος” ο Ξανθόπουλος για την κατάκτηση του τίτλου!

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ήταν ένας από τους κρυφούς “άσους” της ΑΕΚ, στον δρόμο της “Ένωσης” για τον απόλυτο θρίαμβο στο Basketball Champions League! Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού εναντίον της Μονακό, ο πλέι-μέικερ των πρωταθλητών ευχαρίστησε όλους τους “πυλώνες” της ομάδας, όντας σε πελάγη ευτυχίας.

Οι δηλώσεις του Ξανθόπουλου: “Είναι λογικό, έχω τρελαθεί. Το συζητάγαμε, αλλά από τη στιγμή που το κερδίσαμε είναι πολύ δυνατά τα αισθήματα. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι την προσπάθειά μας με τον Μανωλόπουλο, τον Παπαχατζή, τον Σάκοτα. Ο Ντράγκαν έχει κάνει τρομερή δουλειά. Περάσαμε δύσκολη σεζόν αλλά στα δύσκολα έχουμε δείξει απίστευτο χαρακτήρα”.

Ακόμη, ο Ξανθόπουλος είπε χαρακτηριστικά: “Αν αναγκαζόμουν να βάλω 30 πόντους κάτι δε θα πήγαινε καλά”, αναφερόμενος στον ρόλο που έχει στην ομάδα ενώ εξήρε την υπέροχη εμφάνιση του MVP, Μάικ Γκριν.

Τέλος, ο άσος της ΑΕΚ αφιέρωσε το τρόπαιο στην οικογένειά του, χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, τα παιδιά του ως “το μεγαλύτερό του τρόπαιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…