Κεντρική NBA Το “ανδροειδές” που ακούει στο όνομα ΛεΜπρόν! (vid)

Το “ανδροειδές” που ακούει στο όνομα ΛεΜπρόν! (vid)

lebron 4

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν επανέλθει δυναμικά στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους Τελικούς του NBA, επικρατώντας των Μπόστον Σέλτικς με 111-102 κι ισοφαρίζοντας τη σειρά των τελικών της Ανατολής σε 2-2. Οι Καβς επιδιώκουν να γίνουν η 20η ομάδα που ανατρέπει ολικά το 0-2 σε σειρά πλέι-οφ, κάτι που συμβαίνει μονάχα σε 1 στις 15 περιπτώσεις, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να παραμένει ο απόλυτος “άρχοντας” του παρκέ!

Με 44 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 17/28 σουτ κι 9/13 βολές, ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη σκόραρε ακατάπαυστα, διάβαζε ιδανικά το παιχνίδι κι είχε τη βοήθεια των συμπαικτών του, τρέχοντας τις ιδανικές δράσεις ώστε να βρει πιο εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι. Ο ΛεΜπρόν σημείωσε την 6η του 40άρα στα φετινά πλέι-οφ (25η στην καριέρα του στην post-season), στην προσπάθειά του να αγωνιστεί για συναπτή χρονιά στους τελικούς!

Ο ΛεΜπρόν ήταν αδυσώπητος, επιτέθηκε σε όλα τα μις-ματς, νίκησε πολλούς παίκτες των Σέλτικς σε αρκετές περιστάσεις ενώ έδρασε τόσο στο μισό, όσο και στο ανοικτό γήπεδο.Ήταν ασταμάτητος σε isolation συνθήκες, έδειξε το απαιτούμενο hustle σε πολλές περιπτώσεις ενώ έβγαλε από τη “φαρέτρα” και το ασταμάτητο fade-away από μέση απόσταση.

Τα highlights του ΛεΜπρόν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 79-87 (vid)

Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Οι Καταλανοί πραγματ…