Κεντρική ΓΣΛ Φάρος “Το Λαύριο είναι ένα επίπεδο πάνω από εμάς”

“Το Λαύριο είναι ένα επίπεδο πάνω από εμάς”

thanasis skourtopoulos

Την ανωτερότητα του Λαυρίου παραδέχτηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την ήττα του ΓΛ Φάρου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στη “μάχη” για την παραμονή και σημείωσε ότι ελπίζει ότι όλα θα κυλήσουν φυσιολογικά και θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα παιχνίδι που θα θέλαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, δουλέψαμε αρκετά πάνω σε αυτό το κομμάτι, δυστυχώς το Λαύριο αυτή τη στιγμή κακά τα ψέματα είναι ένα επίπεδο πάνω από εμάς, έχει κάνει μία εξαιρετική πορεία, προσπαθεί να τελειώσει με τον ίδιο τρόπο, εύχομαι καλή συνέχεια και τα καλύτερα στον κόουτς για την δουλειά που έχει κάνει και για τα παιδιά και είναι μία πολύ αθλητική ομάδα ειδικά στο ένας εναντίον ενός σε ένα κομμάτι που εμείς δύσκολα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.

Σε ένα μικρό κομμάτι του αγώνα που μπορέσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να πάμε σε ένα σετ παιχνίδι η εικόνα ήταν καλύτερη, και μπορέσαμε να δημιουργήσουμε κάποια προβλήματα και να πάρουμε και εμείς κάποιες ελπίδες. Αυτό όμως δεν είχε την διάρκεια την οποία χρειαζότανε και εν αντιθέση με το Λαύριο που βρήκε λύσεις από πολλά παιδιά εμείς ήμασταν πολύ άστοχοι στα τρίποντα χάσαμε και αρκετές βολές και αυτό ήταν ένα χαρακτηριστικό το οποίο αν το είχαμε σε καλύτερο ποσοστό ίσως να είχαμε και καλύτερη τύχη.

Δεν πειράζει δεν έχω κάτι να πω παραπέρα τα παιδιά μου έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια ότι και να γίνει όπως και να γίνει, για μένα είναι πετυχημένη και δεν μπορώ να πω παραπέρα έχουμε 2 παιχνίδια δύσκολα μεν θα προσπαθήσουμε σε όλα τα παιχνίδια να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, και αν καταφέρουμε να κάνουμε μία νίκη θα είναι μία νίκη τιμής για εμάς, από εκεί και πέρα περιμένουμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων εμείς έχουμε ένα μαξιλάρι με νίκη παραπάνω κάποιοι άλλοι είναι αυτοί που κυνηγάνε, ελπίζω πως όλα θα κυλήσουν φυσιολογικά, και στο τέλος θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την παραμονή στην κατηγορία που έτσι όπως  εξελίχθηκε η χρονιά είναι τεράστια επιτυχία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…