Κεντρική Ασίστ Shadow Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ! “Έφυγε” ο Τάσος Μούστος

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ! “Έφυγε” ο Τάσος Μούστος

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ μετά την είδηση του χαμού του Τάσου Μούστου, ο οποίος υπηρέτησε το άθλημα, όσο ως παίκτης και προπονητής όσο και ως διαιτητής.

Ο Τάσος Μούστος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, με την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης και την Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας να εκφράζουν τη θλίψη τους.

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΘ:

Άνθρωπος του μπάσκετ, με μεγάλη σταδιοδρομία στο χώρο της διαιτησίας, προσέφερε με το ήθος και την προσωπικότητά του από όλα τα πόστα του αθλητισμού, ο Τάσος Μούστος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΑΣΘ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το χαμό του και συμπαρίσταται στους συγγενείς και τους οικείους του.

Ο Τάσος Μούστος, γιατρός (αναισθησιολόγος) στο επάγγελμα, ήταν αθλητής και προπονητής του ΒΑΟ και ασχολήθηκε με τη διαιτησία, καταλαμβάνοντας θεσμικές θέσεις στο αντίστοιχο χώρο: Διετέλεσε πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΘ, πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης και γενικός γραμματέας της ΟΔΚΕ, εκπροσώπησε τα ελληνικά χρώματα ως διεθνής διαιτητής. Αγαπητός από όλο τον μπασκετικό κόσμο, ξεχώρισε για το ήθος του και την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγιού Ιωάννη, στην Καλαμαριά (Βρυούλων), στις 16.30.

Η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ:

“Απεβίωσε ο Μούστος Αναστάσιος, πρώην διεθνής διαιτητής του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης και παλιό μέλος του Δ.Σ. ΟΔΚΕ. Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΔΚΕ και όλοι οι Έλληνες διαιτητές εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Μούστου Αναστάσιου. Καλό ταξίδι, Τάσο…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…