Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Σακελλαρίου: “Να παλέψουμε με νύχια και με δόντια”

Σακελλαρίου: “Να παλέψουμε με νύχια και με δόντια”

sakellariou vaggelis panionios1

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,  Πανιωνίου, κόντρα στον Άρη για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Φτάσαμε στην ώρα της αλήθειας. Έχουμε κάνει την προσπάθειά μας , όμως τώρα μετράει το αποτέλεσμα και γι’ εμάς είναι μονόδρομος η παραμονή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην Α1.

Δεν θα είναι εύκολο και το γνωρίζουμε. Όλοι έχουν κάνει τους υπολογισμούς τους και είναι πρόδηλο ότι χρειαζόμαστε δύο νίκες σε τρεις αγώνες, για να είμαστε σίγουροι (στο μέτρο του λογικού) ότι θα μείνουμε στην Α1.

Όπως αντιλαμβάνεστε όχι μόνο δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέξουμε ποιες θα είναι αυτές οι δύο νίκες, αλλά πρέπει να παλέψουμε με νύχια και με δόντια και στις τρεις αναμετρήσεις.

Ο Άρης, στην έδρα του, είναι μια ομάδα που δύσκολα αντιμετωπίζεις. Τώρα που και εκείνοι θέλουν να “κλειδώσουν” την κατηγορία η αποστολή μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Περιμένουμε ότι οι αντίπαλοι θα παίξουν έναν… “τελικό”, το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Θα μπούμε, θα παλέψουμε και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο του αγώνα, ελπίζοντας ότι θα έχουμε διανύσει τη μισή από την απόσταση , την οποία πρέπει να διαβούμε για να μείνουμε εδώ που ανήκουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…