Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Σεβασμό στο μούσι μου και στο μπάσκετ”

“Σεβασμό στο μούσι μου και στο μπάσκετ”

luigi datome fenerbahce panathinaikos

Η Φενέρμπαχτσε προκρίθηκε σ΄ακόμη ένα Final Four και έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο της τρόπαιο. Η Λουίτζι Ντατόμε είχε διάθεση για χιούμορ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της τελικής φάσης. Ο Ιταλός ρωτήθηκε αν θα κόψει το μούσι του σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει να σέβονται όλοι το μούσι του.

Αναλυτικά:

Για ένα ενδεχόμενο back to back: “Θα ήθελα να νιώσω ξανά το ίδιο συναίσθημα. Και μόνο που βρίσκομαι εδώ είναι πολύ ωραία. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ”.

Για την εμπειρία του στα Final 4 και τα μαθήματα που έχει πάρει: “Κάθε Final 4 είναι ξεχωριστό. Κάθε κατοχή μετρά, είναι το μεγαλύτερο μάθημα αυτό. Και το να είσαι εδώ προετοιμασμένος, τυχερός για να είσαι υγιής και σε καλή κατάσταση. Όλα μπορούν να συμβούν, αλλά η δουλειά μας μας έφερε εδώ”.

Για την εμπιστοσύνη των Τούρκων φιλάθλων που θα βρεθούν στο Βελιγράδι και το πλεονέκτημα που θα δώσει αυτό στη Φενέρ: “Οι οπαδοί μας είναι κομμάτι της επιτυχίας μας. Είναι ωραία η εμπιστοσύνη τους. Το μόνο που ζητάω είναι σεβασμός από όλους τους φιλάθλους και να απολαύσουμε το μπάσκετ. Θα είναι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο”.

Για το ότι πέρυσι γιόρτασε με το να κόψει το μαλλί του και αν θα κάνει φέτος το ίδιο με το μούσι του: “Δεν ξέρω γιατί όλοι με ρωτούν για το μούσι μου όλη τη χρονιά! Το έκανα με τον Πέρο πέρυσι γιατί ήταν στοίχημα και γιατί είχα μια ωραία σχέση μαζί του. Δεν έχει λογική να το κάνω αυτό με τους δημοσιογράφους ή τους φιλάθλους, δεν το σέβεστε (γέλια)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…